Skive fastholder favoritrolle i NordicBet Ligaen

Fodbold:

Et nemt slutprogram betyder, at Skive fortsat er kneben favorit til at sætte sig på den ene af slutspilspladserne til Superligaen. Vendsyssel ligner et sikkert bud på den anden plads.

Spændingen er intens i toppen af NordicBet Ligaen, hvor fem klubber er i hundeslagsmål om to playoff-pladser. Vendsyssel ligner umiddelbart det sikreste kort, og forrenter da også blot pengene 1,10 gange, hvis de sætter sig på en playoff-plads. Holdet er ubesejret i de seneste seks kampe.

Til gengæld ser det mere åbent ud, når det gælder den anden slutspilsbillet. Her klynger Skive sig i øjeblikket til den livgivende tredjeplads, men klubben har tabt tre kampe i træk. NordicBet spår dog, at skibonitterne holder konkurrenterne bag sig i slutspurten.

”Skive har været en fantastisk historie i årets NordicBet Liga, men de har haft det svært på det seneste, hvor de har mødt de andre tophold. I de sidste to kampe møder de dog hold fra den bløde ende af tabellen og bør have gode muligheder for at hente seks point”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Vendsyssel virker til gengæld helt ustoppelige under Erik Rasmussen. Der er ingen tvivl om, at det er et hold, som nedrykningskandidaterne i Superligaen meget gerne vil undgå at skulle møde i to knald eller fald-kampe.”

Hvilke hold ender på playoff-pladserne i NordicBet Ligaen 2017?

Vendsyssel FF 1,10
Skive IK 1,85
FC Helsingør 2,00
Roskilde 3,50
HB Køge 50

 

Hvilket hold vinder NordicBet Ligaen og rykker direkte op?

Hobro 1,15
Vendsyssel 4,90

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk