SIKs Mathias Bersang måske skadet i tre måneder

Fodbold:

En af den mest rutinerede og en af de bærende profiler på Skive IK’s succesrige hold i NordicBet-Ligaen, Mathias Bersang, måtte sent onsdag eftermiddag - kun et lille døgn før den skæbnessvangrfe kamp mod FC Fredericia, give sine holdkammerater den triste besked, at han formentlig er ude  med en skade resten af sæsonen.

En scanning viste, at Mathias Bersang har ødelagt det udvendige ledbånd i sit knæ, som følge af den skade han pådrog sig i sidste søndags kamp mod Fremad Amager.

Bersang blev skadet i forbindelse med det mål som kort før pausen bragte Skive foran 3-1. Han kom på banen igen efter pausen, men måtte efter et lille kvarters spil lade sig udskifte med Oliver I. Pedersen.

Der er på facebook strømmet ind med ønsker om god bedring fra holdkammeraterne til Mathias, der selv giver sine kammerater alle gode ønsker med på vej i de kommende kampe, der gerne skulle resultere i playoff-kampe om oprykning til superligaen.

Der venter nu Bersang en pause og herefter en længere genoptræning inden han igen er klar til at give et nap med på banen. Men der er ikke tvivl om, at savnet af den hurtige og tekniske dygtige Mathias Bersang vil være stort i de syv svære kampe, der venter.

Herfra skal lyde et kæmpestort GOD BEDRING til Mathias.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk