SIK klar til vildt svær kamp i Roskilde

Fodbold:

Det var en glad cheftræner Kim Kristensen, der mandag sidst på eftermiddagen gik rundt på fodboldbanerne, i hjembyen Vind, med højt hævede skuldre for at følge sin søns indsats på banen.

- Ja, armene er nok kun kommet halvvejs ned efter den helt fantastiske sejr vi sikrede os over Næstved på Spar Nord Arena søndag, siger Kim Kristensen om sine andre drenge i SIK.

- Det er uvirkeligt og helt vanvittigt, og ikke mindst på måden det skete på i søndags. Jeg må stadig spørge mig selv om jeg drømmer eller er vågen, fortsætter Kim.

- Nu gælder det om at nyde det så længe det går godt, for når/hvis det kommer til at gå den anden vej, skal kritikerne nok være på plads. Jeg fortæller drengene, at de skal huske på alt det gode og positive, og der er også det, der har båret dem frem til det, de har opnået indtil nu.

Topopgør i Roskilde på torsdag
På torsdag gælder det topopgør mod FC Roskilde på udebane og det er uden tvivl forårssæsonens hidtil sværeste kamp.

- Det bliver en helt vild svær kamp i Roskilde, fastslår Kim Kristensen, der har set Roskilde spille rigtig god fodbold.

- Roskilde har en virkelig god trup, der har mange strenge at spille på. Roskildes hold nu er et helt andet hold, end det vi mødte to gange i efteråret, hvor vi vandt den ene kamp med 2-1 og tabte den anden 1-2.  De er meget dygtige frem ad banen, men vi skal tro på, at det bare er en kamp som alle andre. Begge hold har alt at vinde, og går det hele vores vej, er vi stadig med helt oppe i topstriden, og modsat er vi med et nederlag heller ikke ude at billedet, mener Kim Kristensen.

- Efter vores fantastiske start på 2017 møder vi op med masser af selvtillid, og så kan vi måske udnytte, at sjællandske hold ofte undervurdere os jyder.

Hårdt arbejde
Skive IK har på det seneste vundet flere kampe i de døende minutter, men Kim Kristensen mener ikke, at hans drenge er i så meget bedre form, at det entydigt er afgørende.

- Drengene har troen på det indtil det allersidste dommerfløjt, og det så vi både i Nykøbing FC og mod Næstved, siger Kim Kristensen. De gutter er villig til at tage det ekstra løb, som modstanderne måske ikke har forudset, og så i sidste ende er afgørende. Når man kæmper for hinanden som et hold, når man er villig til at løbe, for at give sin medspiller mere plads, og når man tør satse uden at være overmodig, så vinder man fodboldkampe, som vi har gjort.

- Alle arbejder stenhårdt til træning og på banen til kamp, og det har betydet, at vi ligger, derf hvor vi ligger i tabellen. Vi går med ydmyghed, men også på stolthed indtil hver eneste kamp, også på torsdag i Roskilde, siger Kim Kristensen

Kampen i Roskilde starter klokken 18 og vises på TV3 Sport 1. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk