Emil og Thiago klar til pokalkampen i Tjørring i aften

Fodbold:

SIK's pokaldræber Emil Zetterquist siger: -”Det var en udmærket kamp”, fredagens 3-1 sejr over FC Vestsjælland.”-”Bortset den korte periode i 1.halvleg, hvor Cramer er ude med blodnæse, har vi styr på kampen”.-”Personligt var det rigtig træls, at jeg begik straffespark om end jeg syntes den var hårdt dømt”.

-”Lækkert var det så til gengæld, at jeg kunne betale tilbage med mit drømmehug”.-”Den var ramt lige i r…..”-”Glæder mig til pokalkampen i Tjørring tirsdag aften kl.18.30, hvor jeg håber på mere spilletid”.-”Vi skal arbejde hårdt og vise at vi vil videre til næste runde”.-”Søndagskampen i Silkeborg bliver også spændende”.-Mit kendskab til SIF er begrænset, men vi skal jagte endnu et godt resultat”.

Thiago om fredagens sejr; ”Det var en meget speciel kamp for mig, eftersom jeg stod overfor mange af mine kammerater”.-”Jeg havde udtalt inden kampen til et Sjællandsk medie, at FCV ville komme på hårdt arbejde og at de ikke ville vinde kampen”.-”FCV har mange dygtige spillere, men jeg syntes faktisk, at vi SIK har et dygtigere hold og spiller bedre fodbold”.-”Jeg skulle selv have scoret 2 eller 3 mål i kampen, men forsøgte hele tiden at bidrage med benhårdt arbejde til holdet”.-”Jeg mener faktisk at vi har et super mandskab med stor konkurrence, som kan slå alle”.- Pt.sidder der mange rigtig dygtige spillere på bænken”.-”I første halvleg pressede FCV os godt, men til gengæld kører vi dem over spillemæssigt og konditionelt i 2.halvleg”.-”Vi skal blive ved med at arbejde hårdt og stå sammen som et kollektiv”.-”Det kan blive en rigtig spændende sæson for Skive IK”.

”Mange spillere skal spares i tirsdagens pokalkamp i Tjørring og jeg har fået af vide at jeg ikke får meget spilletid”.-”Jeg kender intet til Tjørring, men vi vil rigtig gerne en runde videre”.-”Det bliver også spændende søndag i Silkeborg på en god bane”.-”Vi tager derned for at vinde kampen”.      -”Det var en udmærket kamp”, siger pokaldræberen Emil Zetterquist om fredagens 3-1 sejr over FC Vestsjælland.”-”Bortset den korte periode i 1.halvleg, hvor Cramer er ude med blodnæse, har vi styr på kampen”.-”Personligt var det rigtig træls, at jeg begik straffespark om end jeg syntes den var hårdt dømt”.

”Mange spillere skal spares i tirsdagens pokalkamp i Tjørring og jeg har fået af vide at jeg ikke får meget spilletid”.-”Jeg kender intet til Tjørring, men vi vil rigtig gerne en runde videre”.-”Det bliver også spændende søndag i Silkeborg på en god bane”.-”Vi tager derned for at vinde kampen”.