SIK henter ny spiller

Fodbold:

Nicolas Bøgild er blevet knæskadet og ude i en længere periode. Det er rigtig uheldigt og ærgerligt for både SIK og Bøgild(kontraktudløb til sommer).

Da vi i forvejen har Andreas Albech samt Mathias Pedersen langtidsskadet har vi følt os nødsaget til at agere i forhold til spillertruppen, lyder det fra Jesper Larsen, og fortsætter:

-Derfor er det en fornøjelse, at kunne informere jer om, at vi netop har indgået en kontrakt gældende frem til 30/6-2016 med 27 årige Michael Byskov.

Michael Byskov er en fleksibel midtbane/offensiv spiller, -Han er en rigtig kompetent fyr og kan bedst betegnes som en driftsikker og løbestærk spiller med et højt bundniveau. -Ovenstående beviste han bla. i vores træningskamp for en mdr.siden, da han var med for os imod Sønderjyske.

Michael Byskov har de seneste uger trænet med i Hobro.

-De seneste 4 år har han været på kontrakt og profil hos Vendsyssel.Før det kom han fra Randers FC, hvor han som ung spiller fik nogle enkelte Superligakampe, slutter Jesper Larsen

Skive IK får tilført en dygtig spiller som, ifølge Jesper Larsen, passer perfekt ind i Skive IK; ydmyg, ambitiøs, fleksibel, hårdtarbejdende og villig til hele tiden at arbejde hårdt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk