SIK havde en dårlig start mod Vendsyssel FF

Fodbold:

"Det var et dumt og unødvendigt nederlag".-Således sammenfatter kantspiller Jesper Henriksen premierekampen imod Vendsyssel FF.

 

"Vi taber kampen, fordi vi kommer tidligt bagud og det ved alle jo er en dødssynd imod et rutineret VFF-mandskab".-"Resten af kampen kæmper vi godt, men får aldrig rigtig spillet til at flyde".-"De store målchancer udeblev og selvom VFF generelt stod meget lavt kom vi aldrig rigtig tæt på Deres mål".

"Vores optakt til sæsonen er ellers gået fint og for mig personligt er det gået rigtig godt uden skavanker og jeg er på vej i topform".

"Vi har en rigtig spændende trup, som er ung og besidder stort potentiale".-"Jeg skal i den kommende sæson bidrage med hårdt arbejde og offensivt komme med en masse kreativt og målgivende input".

Om søndagens udekamp i HB-Køge siger Jesper H; "Vi skal komme med 140 km/t i timen, arbejde knaldhårdt og være effektive på de chancer vi kommer frem til i løbet af kampen".

"Vi skal ud og løbe med HB-Køge og kan vi få overtaget i duellerne samt være kyniske i målfelterne, så tror jeg på, vi kan hive 3 streger med til Jylland".  

Kampen i HB-Køge spilles søndag kl. 15.00

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk