SIK et skridt nærmere Parken!

Fodbold:

Cheftræner Joakim Mattsson havde inden onsdagens Pokalkamp i Kolding proklameret, at det gjaldt om at komme en runde videre og intet andet.-Som sagt så gjort!

Det blev til en sejr på 3-1 efter en helstøbt kollektiv arbejdsindsats, hvor SIK så rigtig stærke ud i den sidste del af kampen.

Hjemmeholdet ydede kampen igennem fin modstand og fik for alvor blod på tanden, da de efter 19 minutters spil kom foran på Deres eneste chance i første halvleg.

Udligningen faldt efter den halve time, da Mikael Uhre modtog bolden på kanten af hjemmeholdets målfelt. -På nærmeste akrobatiskvis og med ryggen til mål krøllede han bolden op i målhjørnet.

Halvlegen ud skruede SIK yderligere op for tempoet og kunne med lidt skarphed have scoret flere inden pausen.

Koldingenserne kom fint ud efter pausen og i den første del af anden halvleg var de bedst. -På en god dag havde de formentlig scoret i denne periode.

Som tiden gik løb de dog tør for både ideer og kræfter. -Det sidste kvarter af kampen samt i hele den forlængede spilletid var SIK helt ovenpå og kørte hjemmeholdet midt over.-Oliver I Pedersen og Jesper Henriksen stod for scoringerne til 2-1 og 3-1, men reelt både burde SIK have scoret yderligere.

”Pokal- Man of the Match titlen” tilfaldt purunge Frederik Brandhof, som både på kanten og i anden halvleg på den centrale midtbane stod rigtig stærkt i kampbilledet.

SIK er dermed en runde videre i Pokalturneringen og for SIK der drømmer stort er vi et skridt nærmere Parken.

Fredag er der lodtrækning til næste Pokalrunde og det bliver spændende at se, hvem skal skal op imod.

I dag torsdag har spillerne fodboldfri og når de møder ind i morgen tunes der ind på den vigtige udekamp i Næstved søndag i Bet25Ligaen.