Sejr og god indsats fra Skive IK

Fodbold:
På et rigtig flot græs tæppe på SPAR NORD ARENA leverede Skive IK's unge mandskab generelt en fin kamp imod Middelfart BK og vandt fortjent testkampen med 2-1.
 
1-0 scoringen faldt midt i første halvleg efter flot opspil og havde Mikkel Frankoch(billedet) som målscorer.
 
"Middelfart spillede en flot 1.halvleg og det var ikke ufortjent, at gæsterne kort efter udlignede på et veludført frispark." fortæller de fra SIK.
 
Efter pausen fik SIK for alvor gang i deres presspil og da de samtidig havde et massivt fysisk overtag dominerede holdet stort de sidste 45 minutter.
 
Afgørelsen stod Oliver I Pedersen bag, da han efter en flot første berøring og vending satte gæsternes midterforsvar og køligt sparkede bolden utageligt op under overliggeren.
 
En flot afslutning på en rigtig god sidste træningskamp.
 
"Der var flere positive elementer fra kampen vi skal tage med videre til næste uges sæsonåbner på SPAR NORD ARENA imod Fredericia FC." fortæller de fra SIK, og forsætter; "Den næste uge skal primært bruges på finpudsning samt på, at få flest muligt af de skadede spillere klar til sæsonen."
 
Det generelle indtryk fra truppen er ungdommeligt og utrolig positivt: "Der bliver arbejdet rigtig godt og benhamrende hårdt hver eneste dag på, at vi sammen står som en solid enhed, når 1.division skydes i gang."
 
Aldrig har spillertruppen været så ung, men der er stor kvalitet, ærgerrighed og lyst til at kæmpe for den gule/blå trøje. 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk