SIK skyder 2016 i gang

Fodbold:

Tirsdag begyndte førsteholdet træning efter en velfortjent juleferie og det var en flok veloplagte spillere som var mødt op.

-Dagen begyndte med at samtlige spillere blev vejet og fik tjekket fedtprocent.-Tallene var fine og som ventet kunne det ses, at de fleste havde holdt sig godt igang i ferien.

-Som ventet var det Razak Adebayo og Gravballemanden alias Jakob "Hurup" Andersen som kunne fremvise de laveste fedtprocenter.

Efterfølgende blev der trænet 1 1/2 time med bold på Egeris` lækre kunstbanegræs.

Slutteligt fik spillerne et velfortjent varmt bad og et rigtig lækkert måltid mad.

Onsdag var spillertruppen igennem den "obligatoriske" udholdenhedsløbetest, hvor lungerne for alvor blev renset igennem.

Ingen over, alle under, så præcist kan det beskrives, når man skal konkludere på den stærkeste løber i truppen;

-Viceanfører Mikkel Cramer viste igen, igen formatet og satte de øvrige spillere til vægs ved at være den bedste løber i interval/restitutions-testen.

-Nytilkomne Rasmus Lauritsen og midtbaneslideren Mikkel Frankoch løb næstlængst, men overordnet viste testene at den fysiske form var som cheftræner Joakim Mattsson havde håbet, men også forventet.

"Generelt er billedet mycke bra"; "Spillerne er kommet tilbage efter ferien i en god forfatning".-"Det er tydeligt, at de har fulgt Deres ferietræningsprogram".-"Grundformen er på plads, hvilket betyder at jeg og det øvrige trænerteam rent fysisk kan begynde at fylde yderligere på de kommende uger" slutter en tilfreds cheftræner.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk