Så er SIK klar med varme i græstæppet

Fodbold:

Det er kun få dage siden firmaet Dan Jord forlod Spar Nord Arena efter at have pløjet kilometervis af slanger ned i banen og de efterlod sig et græstæppe, der i de kommende uger vil kræve masser af pleje fra stadioninspektør Holger B. Christensen og hans medarbejdere.

På afstand ser græstæppet flot og grønt ud, men en tæt gennemgang før den første slåning af græsset efter slangearbejdet, afslørede masser af bare pletter i græstæppet, ligesom der var tydelige spor efter de maskiner, som blev brugt til arbejdet, skriver SIK.

- På den halvdel af banen, som ligger nærmest tribunen brugte firmaet både en rendegraver, en vejtromle og ikke mindst et bæltekøretøj til at trække varmeslangerne gennem jorden, og desværre har bæltekøretøjets larvefødder efterladt en række meget tydelige fordybninger i græstæppet, fortæller Holger B. Christensen, der brugte tirsdagen til minutiøst at gennemgå banen inden den første græsslåning.

- På den anden halvdel af banen - den del nærmest udskiftningsboksene - brugte firmaet kun en traktor, da slangerne skulle trækkes under jorden i hele banens længde, og det har vist sig at være en langt mere skånsom metode. Her er der efterladt et fint og glat græstæppe, der ikke kræver den store reparation.

- Det er lidt trist set i bakspejlet, at man ikke undgik larvefødderne i første omgang. Det havde sparet os for en masse arbejde med eftersåning, topdressing og anden pleje af spillepladsen inden sæsondebuten om en måned, mener stadioninspektøren.

Holger Christensen fortæller der torsdag er indkaldt til byggemøde med repræsentanter fra firmaet, der udførte arbejdet, og her vil man påpege de problemer, der er efter at arbejdet er afsluttet.

- Vi vil helt konkret have at vide, hvad Dan Jord agter at gøre ved de tydelige spor, der er efter larvefødder i halvdelen af banen, siger Holger Christensen, der har gode forhåbninger om at banen vil være helt klar til sæson-debuten.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk