Ærgerligt nederlag i topkampen imod naboerne

Fodbold:

Efter en tæt og intens affære, søndag eftermiddag den 7. maj på SPAR NORD ARENA, blev det desværre til et 0-1 nederlag imod naboerne fra Hobro.

Første halvleg var spillemæssigt jævnbyrdig, og begge hold kom frem til et par fine scoringschancer inden pauseteen. Gæsternes bedste tilbud kom i indledningen efter en dødbold, hvor to-meter manden - og dødboldsspecialisten Amankwah - med et flot hovedstød testede overliggeren.

- "Vores egen bedste chance kom efter et mønsterangreb, hvor en velspillende John Dyring spillede Andreas Kock fri i dybden i højresiden. På det efterfølgende indlæg var Oliver I Pedersen blot de berømte millimeter fra at kunne dirigere tværpasningen i mål." fortæller de fra Skive IK

Anden halvleg blev, på de fleste parametre, mere på Hobros præmisser - og generelt manglede Skive det sidste for rigtigt, at kunne true topholdets dygtige defensiv.

Afgørelsen faldt 20 minutter før tid, da gæsternes venstreback Bjørn Koplin fra 16 meter  headede bolden i mål til 0-1.

Kampen ud forsøgte Skive IKs unge mandskab, at etablere et pres for at skabe udligning, men grundet manglende kvalitet og Hobro`s defensiv kom Skive aldrig for alvor tæt på.

Derfor endte det hele med et 0-1 nederlag på en dag, hvor Skive IK kæmpede bravt, men lige manglede den sidste kvalitet for at skabe overraskelsen.

Kampfakta:
Skive IK – Hobro IK  0-1 (0-0)

70 min. 0-1 Bjørn Koplin

Startopstilling: Emil kobberup, Anders Hagelskjær, Christoffer Østergaard, Rasmus Lauritsen, Emil Søgaard, Ayinde Lawal, John Dyring, Oliver I P, Frederik Brandhof, Mathias Pedersen, Andreas Kock.

Indskiftninger:
69 min. Jesper Henriksen ind og Oliver I P ud.
78 min. Jeppe Mogensen ind og Andreas Kock ud.
82 min. Jakup Thomsen ind og Ayinde Lawal ud.