Rejsebrev fra SIK i Tyrkiet – fredag

Fodbold:

Fredagens skriverier kommer fra Jakob Andersen og John Dyrings dagbog. De har noteret sig følgende:

- Fredag på værelse 2413 startede som alle andre. Hurup hurtigt ude af køjen, og mig selv bandende over, at det allerede er morgen. Efter en "kom så igang John" er det ned til en hurtig morgenmadsbuffet. Herefter stod Bøgild for et meget fint arrangement med quiz, som hans værelseskammerater meget overraskende vandt.....

En lille gå tur efterfulgt af taktisk oplæg forud for eftermiddagens træningskamp nåede vi ,inden det var tid til frokost. Lidt hvile og derefter afsted til kamp. Efter en god times kørsel på alverdens småveje, hvor vi blandt andet "løb ind i" en flok får, som blokerede vejen - til stor glæde for alle undtaget Hurup, som syntes fårene skulle have lov at gå, hvor de havde lyst - nåede vi frem til byen, hvor vi skulle spille træningskamp.

Kampen mod FK Taraz endte med en flot 4-2 sejr efter en rigtig god indsats af alle mand. Alle fik vist, hvad de kan byde ind med.

 

I øvrigt stor ros til Victor for at spille kampen færdig på trods af at have modtaget 2 gule kort i anden halvleg. Selv Ole Tang kunne have dømt kampen bedre:-)  men vi prøvede trods alt tage det med godt humør, at dommeren i dag spillede en lille rolle:-)

 

Efter kampen hjem på hotellet til lidt at spise samt et godt slag kort for at runde turen af.


Forfatter: Redgeret af Lars Vernegaard

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk