Rejsebrev fra SIK: Regn, damer og mad !

Fodbold:

Regn, damer og mad – sådan starter rejsebrevet d. 25. februar fra SIK , der har et hold på træningslejr i Tyrkiet.

Rejsebrevet fortsætter: Onsdag begyndte med morgenmad lidt senere end normalt, da der i dag ikke var formiddagstræning. I stedet var formiddagen afsat til et yderst flot arrangement anført af vores allesammens granitsten og livsstilsekspert Mikkel Cramer samt truppens nytilkomne spillere.

Efter en halv times oplæg overtog truppens tv-vært Albech mikrofonen og bød velkommen til SIKs udgave af "Scenen er din", hvor de 4 deltagere var Danilo, Jeff, Zetterquist og Askou.

Dagens udgave var på højt niveau, men samtidig hylende morsom, og bød på alt fra nationalmusik fra Chile til Nik & Jay og en hjemmelavet sang. Den hjemmelavede sang fra Askou var populær blandt lytterne og blev den klare vinder. Herefter fulgte frokost og behandling inden turen gik til træning.

Træningen denne eftermiddag stod på taktisk træning og dødbolde, inden vi rundede træningen af med en kamp mod vores kvindelige hotelveninder fra Norge. Af detaljer fra kampen kan nævnes en sløj dommerpræstation fra Albech og et kanon mål fra Brandhof, der skød den kvindelige målmand hele vejen med ind i målet.

Koldt vand og sauna blev der tid til inden aftensmaden. Dagen sluttede vi af på samme måde som i går med socialt samvær til Champions League og en lille fælles tips-konkurrence.

Bag dagens brev står Andreas Albech, Mads Eriksen og Daniel Krog. Forfatter: Redigeret af Lars Vernegaard

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk