Rejsebrev fra SIK: På plads i Tyrkiet

Fodbold:

På plads i Tyrkiet Lørdag eftermiddag drog en forventningsfuld trup afsted mod Billund, hvor der kort før 20.00 var take off til træningslejren i Side i Tyrkiet.

Sportschef Jesper Larsen har sendt dette "rejsebrev" fra turens første dag:

- Turen til Antalya forløb planmæssigt og vel ankommet til hotel Hane Garden blev det til en let omgang natmad inden spillerne på den anden side af 03.00 blev "smidt" i seng. Med i flyet fra Billund var i øvrigt også vore rækkekollegaer - og modstander i forårets første kamp - Vendsyssel FF.

Efter en sen morgenmad bød søndag formiddag på en gåtur rundt i Side anført af vore egen næsten lokale guide i form af Jens Berthel Askou, der jo tidligere har spillet i Kassimpasa. Vejret i Side er ganske fint - 14 grader og halv skyet.

Efter veloverstået frokost blev turens første træningspas afviklet. To timers træning på en rigtig fin græsbane blev det til. Det hele afsluttet med 40 minutters spil til to mål - i øvrigt med Andreas Albech som den neutrale opmand.

Efter træningen blev alle mand "tvunget" en tur i koldtvandsbassin inden det blev tid til at nyde hotellets lækre spa, pool og sauna område. En rigtig god første dag lakker mod enden.

Vi har rigtig fine forhold og en overdådig forplejning, slutter sportschefen.

Forfatter: Redigeret af Lars Vernegaard

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk