Rejsebrev fra SIK: 3. dagen

Fodbold:

Nedenfor følger lidt fra dag 3 på træningslejren i Side forfattet af Mikkel Jespersen, Nicolas Bøgild og Mathias Pedersen:

- på dag 3 af vores træningslejr var det igen tidligt op og morgenmad kl. 08.00. Buffeten er lige så stor og lækker som hotellet. Vejret derimod kunne være bedre ikke mindst set i forhold til den tyrkiske standard for temperatur og solskin.

Til dagens formiddagstræning silede regnen ned over træningsanlægget, som ligger et par kilometer fra hotellet. Under formiddagens træning var der specielt fokus på det tekniske og taktiske, mens eftermiddagen var afsat til behandlinger og socialt samvær.

Enkelte valgte at blive tilbage på hotellet og slappe af med computeren eller et spil kort, mens de øvrige tog bussen mod Antalya, hvor der var mulighed for blandt andet at shoppe eller se Vendsyssel FF - vores første modstander om godt to uger - spille træningskamp mod et polsk hold.

Et opgør som i øvrigt sluttede 2-2. Efter aftensmaden fortsatte lederteamet med individuelle spillersamtaler, og nogle brugte aftenen på at se Champions League. Træningslejren formår på bedste vis at udbygge og forbedre sammenholdet i truppen og bygge på rent fodboldmæssigt - både på det tekniske og taktiske plan. Alt sammen noget der bliver særdeles vigtig for os i forårets "mission overlevelse".

Forfatter: Redigeret af Lars Vernegaard

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk