Nye forlængelser i Skive IK

Fodbold:

Hos Skive-IK er glæden stor, da de nu kan afsløre at de både har forlænget kontrakter med John Dyring og A-licens træneren Arne Borum.

Kontrakten med 1. divisions anføren John Dyring hos Skive IK løber frem til 31/12-2017.

John Dyring er en vaskeægte kulturbærer i SIK og selvom han efterhånden er blevet en ældre herre, så er der ingen tvivl om, at han stadig er på sit højdepunkt. "Tyring", som han kaldes blandt fans, har et venstreben af en anden verden, og som ikke matches af andre spillere i 1. division.

John Dyring siger om kontraktforlængelsen: - SIK er min klub og Skive er min hjemby. Selvom dåbsattesten snart siger 34 år, føler jeg mig fit og i god form. Jeg er stolt over at repræsentere SIK, og de mange fantastiske mennesker i- og omkring klubben. Man fornemmer vi har god opbakning i erhvervslivet, og opbakningen fra sponsorer, tilskuere og fans er alt afgørende. Fremtiden ser rigtig spændende ud for SIK - aldrig har der været så meget talent i førsteholdstruppen, og jeg glæder mig over, at jeg efter ferien også er med ombord.

Tilbage i vinteren indgik Skive-IK en aftale med A-licens træneren Arne Borum, så han på konsultentbasis kunne hjælpe til omkring deres unge 1. divisions-trup. Hos Skive-IK har de været rigtig glade for Arne, og har derfor indgået en aftale med Arne til den kommende efterårssæson.

Arne kommer i efteråret endnu tættere på truppen, da han udover 1. divisionskampene, samt ”dagen-før-kamp-træning”, fremadrettet også kommer at assistere på træningsbanen onsdag eftermiddag til det sene træningspas, hvor der primært er fokus på individuel træning.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk