Ny ungdomskoordinator i Skive IK

Fodbold:

Det er en mand med et imponerende CV der bliver ny ungdomskoordinator i Skive IK, og klubben er begejstret for en nyligt indgået aftale med Knud Lauridsen som ungdomskoordinator i Skive IK.

Knuds opgave bliver, at have den direkte kontakt til trænere, ledere og spillere fra U13 og op til U17 årgangen. Her vil han kunne tilbyde en ekstra hjælp og sparring til alle i årgangene og have en finger på pulsen, med hvad der måtte opstå.

Knud vil ligeledes have ansvaret for trænerne, herunder træneransættelser samt være bindeleddet i overgangen til FC Salling, skriver Skive IK.

Knud har et imponerende fodbold- og leder CV. Som 15-årig startede han med at træne i Herning KFUM.
Sidenhen har han trænet en række seniorhold i Thy og har blandt andet også trænet YDM i Thisted i seks år.

Som leder har Knud været instruktør i både Herning og DGI, siddet i fodboldudvalg begge steder samt været ungdomskonsulent i Thisted.

Knud startede i Skive IK tilbage da Søren Frederiksen var førsteholdstræner. Her blev Knud tilknyttet målmandstræningen omkring klubbens bedste målmænd. Det hverv er han fortsat i lige siden og er i dag fortsat tilknyttet klubbens 1. divisionshold.

Det er således en stor kapacitet, med en bred vifte af kvalifikationer, som vi er sikre på, at klubbens ungdomsafdeling vil få stor glæde af.

 

 

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk