Ny spillende Assistent træner i SIK

Fodbold:

Det er en stor fornøjelse, at kunne meddele, at Jens Berthel Askou de kommende 1 1/2 år skal være spillende ass.træner for Skive IK.

-Vi har divisions yngste spillertrup og Berthel er en meget atypisk Skive IK signing. -Vi tilknytter oftest unge og allerhelst unge talenter til A-truppen.

Ovenstående er stadig vores overordnede filosofi og strategi, men i erkendelse af, at vi bla. mangler noget power i hovedspillet samt noget mere rutine, som vores unge drenge kan læne sig op af har vi tilknyttet Jens Berthel som spillende ass. træner.

Vi får tilført en helt igennem professionel fodboldspiller, som uden tvivl vil bidrage til at holdet, trænerteamet og klubben fremadrettet bliver skubbet i den rigtige retning.

Jens Berthel Askou er oprindeligt fra FCM, men da gennembruddet aldrig kom hos ulvene skiftede han som helt ung til Holstebro BK, hvor den tidligere SIKèr Benny Nørgaard på daværende tidspunkt var cheftræner.-Det gik rigtig godt for Berthel i HB og snart stod Silkeborg med Viggo Jensen i spidsen klar med en 4 årig fuldtidskontrakt.

-I Søhøjlandet forsatte den positive udvikling og snart blev Berthel en stor profil for fodboldholdet i bilbyen.-Kontrakten i Silkeborg udløb samtidig med, at holdet i 2007 rykkede ud af Superligaen og Berthel søgte derfor nye græsgange.-Tyrkiske Kasimpasa blev derfor næste station de 2 følgende sæsoner.-Det var en stor oplevelse og opholdet bød bla. på en nedrykning samt en oprykning på de 2 sæsoner .-Herefter gik turen til Norwich i England, hvor Berthel fik endnu en på opleveren.-Udlandseventyret i England blev bestemt heller ikke ringere af, at "kanariefuglene" rykkede op to sæsoner i træk, fra League One til Premier League.

Berthel samt konen Rikke og børnene Augusta, Cornelius, Julius søgte herefter i 2011 til Danmark, hvor Vejle BK stod klar med en 2 årig kontrakt.-2 år senere, da muligheden for Europæiske kampe opstod med et skifte til Esbjerg slog Berthel til og skiftede i 2013 Nørreskoven ud med Esbjerg.-Opholdet begyndte rigtig godt i fiskerbyen, men en drilsk diskusprolaps i lænden ødelagde foråret i 2014.-Efteråret 2014 blev brugt på at komme i tilbage form og med benhårdt hårdt arbejde lykkedes det heldigvis for Berthel, at komme tilbage på højeste niveau.

I Skive IK har vi hele tiden fulgt vi med og da vi fornyligt konstaterede, at EFB og Berthel ville ophæve kontrakten slog vi til og tilknyttede ham til SIK som spillende ass.træner.

Om skiftet til SIK siger Jens Berthel: "Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang i klubben og spille på SPAR NORD ARENA"."Jeg er fodboldsulten som aldrig før og føler jeg både på og udenfor banen kan være med til at skubbe i den rigtige retning".

"Klubben og jeg deler de samme værdier såsom ydmyghed, hårdt arbejde og viljen til hele tiden at lære nyt som de vigtigste ingredienser"."Vi skal være bedre end vi var igår og et stærkt kollektiv slår alt".

"Det har naturligvis også spillet ind, at SIK før har vist, at de kan producere dygtige og kompetente trænere".

"Jeg ved at der er meget talent i klubben/truppen og jeg vil gøre mit ypperste for at SIK også fremadrettet forbliver stærke til at udvikle og skabe dygtige fodboldspillere". 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk