Ny målmand på plads hos SIK

Fodbold:

Skive IK har mandag lavet en halvårlig aftale med målmanden Aleksandar Stankovic, der har i de første træningsuger har været inde som prøvespiller.

Aleksandar Stankovic stod blandt andet hele den første træningskamp mod Hobro, hvor han gjorde det fint.

Aleksandar Stankovic , der er 22 år, er trods navnet født i Horsens, hvor han også spillede som ungdomsspiller, og siden har kan spillet i Jammerbugt, Fredericia og senest i Odder. 

Skive IK har offentliggjort aftalen med Aleksandar Stankovic i følgende pressemeddelelse:

"Skive IK har hermed fornøjelsen af at meddele, at man har lavet en aftale med Aleksandar Stankovic. Vi er utrolig glade for at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en aftale med Aleksandar Stankovic gældende frem til sommeren 2018. Aleksandar har den seneste periode prøvetrænet hos os, og det har han gjort så godt, at vi nu har lavet en aftale med ham frem sommer. Aleksandar er dygtig og moderne målmand, som er rigtig god med fødderne. Han kommer til Skive IK med en god portion erfaring fra de forskellige divisionsniveauer, og med en sult for at bevise sig selv. Vi er nu rigtig glade for at have vores målmandsteam på plads for foråret", skriver sportschef Rasmus Brandhof i pressemeddelelsen.  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk