Ny formand i Skive IK

Fodbold:

På generalforsamlingen i Skive IK den 24. marts 2015, blev Kim Kock valgt som ny formand for bestyrelsen.

-Jeg takker for valget og glæder mig til arbejdet i klubben, udtaler Kim og fortsætter:

-I 1989 flyttede jeg til Skive efter endt officersuddannelse og startede samtidigt med at spille fodbold i SIK. En super måde at integrere sig i en ny by på, og jeg fik fantastiske nye venskaber.

Efter mange kampe i den gule trøje som senior, blev Kim efterfølgende træner. En enkelt sæson som 2. holds træner blev efterfulgt af mange år som børne- og ungdomstræner i klubben.

-Jeg bor i Glattrup, er gift og har en søn på 17 og en datter på 19, som begge har spillet/spiller fodbold i klubben. Heldigvis giver de mig stor opbakning til arbejdet i klubben og har forståelse for den tid jeg skal bruge på dette.

Til dagligt arbejder Kim på Skive kaserne. Et arbejde han er rigtig glad for og som har givet - og stadig giver - ham mange gode oplevelser og udfordringer.

Gode oplevelser og udfordringer er også hvad han forventer, at få som formand i klubben:

-Ingen tvivl om, at ikke alle oplevelser og opgaver bliver lige sjove, og der vil også være svære og trælse beslutninger, der skal træffes. Jeg er dog sikker på, at disse vil blive opvejet af alle de gode oplevelser som klubben giver én. Dette på lige fod med alle andre, som er leder, træner, spiller eller forælder i en klub.

    

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk