Nederlag til Skive-IK i anden test

Fodbold:

Det blev til et 1-3 nederlag imod Vendsyssel i søndagens testkamp på SPAR NORD ARENA.

De første 20 minutter var der markant niveau forskel på de to mandskaber og det var reelt i denne periode, at gæsterne fra Nordjylland afgjorde kampen til deres fordel.

"Nede med 0-2 vågnede vi op og arbejdede os stille og roligt ind i kampen." Fortæller de fra Skive-IK

Anfører John Dyring bragede efter 22-minutters spil 1-2 reduceringen i kassen på et fremragende langskud.

Inden pausen udbyggede Vendsyssel FF til 1-3, og at gæsterne førte halvvejs kunne der ikke indvendes noget imod.

Anden halvleg forblev, til trods for at Skive-IK havde et par gode tilbud, uden mål og dermed sluttede det med et 1-3 nederlag i sommerens anden testkamp.

Samtlige kampklare spillere fik flere værdifulde meter i benene og Skive-IK slap fra kampen uden skader.

"Det er endvidere positivt, at vi konditionelt og fysisk er vi på rette vej. Der er stadig plads til rigtig mange forbedringer og de sidste par uger skal nok blive fyldt ud." Fortæller de fra Skive-IK

Sidste træningskamp inden turneringsstart afvikles på næste søndag kl. 14.00 på SPAR NORD ARENA, når Middelfart BG kommer på besøg. Der er fri entre.