Nederlag til FCM

Fodbold:

Torsdag eftermiddag spillede Skive IK på Ikast stadion årets tredje testkamp. Atter engang blev der spilletid til alle kampklare spillere, og det blev fra start til slut en rigtig fin træningskamp.

Selvom Skive IK i perioder blev presset langt tilbage på banen imod et rigtig velspillende FCM mandskab viste deres unge trup rigtig mange positive takter. Såvel fysisk som konditionelt så Skive-holdet godt ud - og kampen viste tydeligt, at de er på rette vej.

Fra Skive IK fortæller de: "I første halvleg stod vi kompakt og overlod det meste af initiativet til ulvene. I stedet lurede vi på omstillinger og flere gange var vi tæt på at straffe FCM. Ulvene forsøgte sig som ventet primært over kanterne, men de mange indlæg havde vi generelt fint styr på."

FCM førte 1-0 ved pausen efter straffesparksscoring fra Jakob Poulsen. Undervejs havde SIK selv brændt straffe ved Oliver I. P. fremtvunget af den nytilkomne FCM'er Jakup Thomsen.

I pausen blev der skiftet heftigt ud på begge mandskaber, og det slap ulvene resultatmæssigt bedst fra.

SIK spillede stadig fint med, og så på mange parametre gode ud. Jesper Henriksen stod for deres 2-1 reducering, efter et rigtig flot kontraangreb midtvejs i halvlegen.

FCM scorede 2 mål i slutfasen hvilket gav dem en fortjent 4-1 sejr. Set fra Skives synsvinkel var det trods nederlaget en rigtig god træningskamp imod et klassemandskab, hvor de igen fik set alle kampklare spillere i aktion. De fik også at mærke, at fejl begået imod mandskaber fra højeste hylde bliver straffet kynisk og prompte.

Mathias Pedersen, Alexander Baun, Simon Sterring, Rasmus Larsen, Emil Søgaard samt anfører John Dyring sad alle over med småskavanker.