Nyt målmandsteam i SIK på plads til den nye sæson

Fodbold:

SIK starter den kommende sæson ud med et særdeles kompetent team på målmandsposten.
Klubben har forlænget samarbejdet med Emil Kobberup, så han nu som minimum er, at finde i den gule trøje frem til 31. december 2017.

- Emil har været igennem en fantastisk udvikling i sin tid i SIK og i hele foråret har det 21-årige målmandstalent været en super sidste skanse for vores unge mandskab skriver SIK.

Målmanden, som i den nye sæson skal tage konkurrencen op med Kobberup i målet, bliver U-20 landsholdsmålmanden Andreas Raahauge fra FCM.

- Nittenårige Raahauge har igennem længere tid med jævne mellemrum trænet med i SIK, når det har passet ind i FCMs program. Prøvetræningerne har bekræftet os i, at Andreas har hvad det kræves for at konkurrere med dygtige Emil Kobberup om pladsen som målmand for SIKs bedste fodboldhold. Andreas står til kontraktudløb i FCM 30. juni 2017 og hans nye kontrakt med SIK er gældende for de kommende to sæsoner.

I samme forbindelse stopper den rutinerede målmand Daniel Krog i SIK ved kontraktudløb 30. juni 2017.

I SIK er man begejstrede over de nye aftaler og glæder sig naturligvis meget til det kommende samarbejde, og sammen med den kompetente målmandstræner Morten Jannichen har man en forventning om, at begge spillere efter sommerferien bliver en rigtig stærk målmandsduo for det unge mandskab.

Tillykke til Emil og Andreas med de nye kontrakter.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk