SIKs Mikkel Cramer ser tilbage på 2014

Fodbold:

Mikkel Cramer udtaler således om året der gik:

Når jeg ser tilbage på året, der er gået i Skive, så bliver det med et smil på læben. For sikke en præstation. Hvis jeg skal nævne en kamp, der var afgørende i foråret, så må det være kampen i Svendborg. Vi var blevet lovet en valgfri fridag, hvis vi vandt begge dage i påsken. Den ene af kampene var en svær udekamp i Svendborg. Efter 90 minutters drama, et rødt kort og en stilling på 1-1, så så vi ud til at smide point for første gang i foråret. Men som et andet tophold og med et topholds lod, så dukker 2. divisions topscorer Anders Hostrup op og prikker den ind til slutresultat 2-1 i overtiden. Sådan en sejr giver moral og for alvor tro på at man er uovervindelig. Og det synes jeg vi var i langt det meste af foråret.

I Efteråret startede vi fra scratch med point, men troen på os selv og sejr var der fortsat. Og personligt for mig så var 1-0 sejren over Horsens i 3. spillerunde den vigtigste. Vi var kommet ualmindeligt godt fra start, 7 point i 3 kampe. Vi spillede til nul i forsvaret. Og vi slog mit gamle hold. Det var en fornøjelse at køre tilbage til min mormor og morfars guldbryllup med en sejr i bagagen. Ligeså meget fordi min mormor og morfar følger mine kampe på tæt hold og er en stor opbakning for mig.

Lige nu nyder jeg min juleferie, som jeg synes vi alle har fortjent. Men allerede nu glæder jeg mig til, at vi starter igen. Ikke mindst fordi vi skal på træningslejr til Tyrkiet i det nye år. Det forkorter opstarten med flere uger, fordi man har det at se frem til, men også fordi det er en uvurderlig tur for et hold som Skive. En ting er det træningsmæssige og fodboldmæssige, som er bedre end kolde frostbaner i Danmark. En anden ting er det sociale og det sammenhold, som man styrker på sådan en tur. For det er en af fundamenterne i Skive og en hovedingrediens i vores succes, og som vi gerne skal bygge videre på i foråret.

Til sidst vil jeg ønske alle en god jul og et godt nytår og takke alle som har støttet klubben på den ene eller anden måde.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk