Mange ubesvarede spørgsmål i Skive!

Fodbold:

Skive IK´s Bet25 Liga-mandskab har i sommerpausen sagt farvel til flere af holdets bærende spillere samt træner Jakob Michelsen. Det efterlader skibonitterne med mange ubesvarede spørgsmål. Der er ny mand på trænerposten i Skive IK til den kommende sæson, hvor Joakim Mattsson har overtaget tøjlerne efter Jakob Michelsen, der er ny mand ved roret i SønderjyskE.

Umiddelbart virker vilkårene svære for svenskeren, som har måtte se bl.a. offensivprofilerne Mikkel Jespersen, Nicolas Bøgild og Danilo Arrieta forlade klubben i sommerpausen. Det betyder, at Skive-truppen i øjeblikket synes noget amputeret. - Nu står jeg her med en trup på 12-13 spillere, og hvis jeg nu får fem Superliga-spillere ind, så kan det godt være, jeg kigger lidt længere frem, men hvis jeg nu får fem Danmarksserie-spillere, så ser det lidt anderledes ud. Men lad os nu se, hvad vi får ind i huset, siger Joakim Mattsson i optakten til Bet25 Liga og suppleres af Mads Eriksen.

- Vi har mistet mange startere, som har været i klubben i mange år og har været rygraden. Vi skal lige finde på plads igen og finde et hierarki, så der er mange ubesvarede spørgsmål, og det er svært at sætte et mål. Man vil selvfølgelig gerne ende højere end sidste år, men det synes jeg ikke, vi kan tillade os at sige, når vi er den trup, vi er indtil videre, lyder det fra Skive-spilleren.

En svær sæson

Hos Bet25, der som bekendt er ny navnesponsor for landets næstbedste fodboldrække, har man en formodning om, at Skive er blandt de hold i rækken, som kommer til at kæmpe hårdt for at undgå nedrykning. - Skive kan godt risikere at få en rigtig svær sæson. Der er ingen tvivl om, at bunden i 1. Division bliver stærk, og med tre markante profiler væk fra holdet, der stod for en stor del af deres mål, samt en rigtig succesfuld træner i Jakob Michelsen, så får de deres sag for. Men umiddelbart vurderer vi dem trods alt til at have en okay mulighed for at blive oppe, og det er det, vi anser for at være mest sandsynligt lige nu, fastslår oddssætter Niklas Nürnberg.

Sportsbettingfirmaet har odds ude på bl.a. holdets overlevelsesmuligheder, men også chancer for oprykning, samt hvem der bliver holdets interne topscorer. I den forbindelse er lejesvenden fra FC Vestsjælland, Thiago Pinto Borges, ikke uventet gjort til storfavorit, mens Ruben Nygaard og Jesper Henriksen følger lige efter. Se mere på www.bet25.dk.

Klubbet

Med navnesponsoratet i landets næstbedste fodboldrække har Bet25 gjort yderligere opmærksom på, at man vil dansk fodbold – og dansk sport generelt. Som den eneste udbyder af sportsbetting har Bet25 indført Klubbet-konceptet, som i al sin enkelthed går ud på, at 25% af spilleoverskuddet sendes direkte tilbage til de danske fodbold- og sportsklubber.

Læs mere om den unikke støtte af dansk sport på www.klubbet.dk. I forbindelse med sæsonstarten i Bet25 Ligaen giver navnesponsoren desuden 50 kr. til alle nyoprettede kunder, som vælger en støtteklub fra rækken – eksempelvis Skive IK. Se optaktsindslagene med Joakim Mattsson, Mads Eriksen og John Dyring på www.kanalsport.dk, hvor der bl.a. sættes fokus på det såkaldte Skive-syndrom fra den forgangne sæson i landets næstbedste række.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk