Målene manglede i Fredericia

Fodbold:

Efter en sand pragtpræstation af vores unge drenge i Fredericia søndag eftermiddag var eneste lille kritikpunkt, at vi ikke fik scoret i kampen.

-Uafgjort var et ok fair resultat set over hele kampen, men på baggrund af flere store målchancer var det ikke en typisk 0-0 kamp.

Vi startede kampen som lyn og torden og i kampens indledning trykkede vi stærke Fredericia helt tilbage i eget målfelt. -Hjemmeholdet kom sig desværre over chokket og sad på spillet i den sidste del af første halvleg.

-De helt store chancer blev det aldrig til før pausen og derfor var 0-0 pausestillingen fair.

I 2.halvleg forsatte vi de gode takter. -Defensiven stod stadig stærkt og da vi desuden blev bedre til at fastholde spillet på Fredericias banehalvdel lignede det en mulig udesejr.

Jens Berthel Askou var rigtig tæt på scoring midtvejs, men "Man of the Match" Thomas Mikkelsen i hjemmeholdets mål fik flot afværget hovedstødet fra dødboldspecialisten. -Andreas Albech var kort efter alene igennem, men igen hev Mikkelsen en pragtredning ud af ærmet.-I det 89 minut afsluttede Mathias Pedersen fra midten af Fredericias målfelt, men ved hjælp fra stolpen fik Mikkelsens igen igen igen afværget.

Fredericia havde også et par gode scoringstilbud og at det sluttede uafgjort kunne alle leve med.

Igen var indholdet godt og samtlige gule arbejdede benhamrende hårdt og viste at de er værd at bygge videre på!

Næste kamp er d.17/4, når Vendsyssel FF gæster SPAR NORD ARENA.

Kampfakta:

FC Fredericia - Skive Ik:   0-0

Startopstilling:

Daniel Krog, Jens Berthel Askou, Rasmus Lauritsen, Jakob Andersen, Mikkel Cramer, Andreas Albech, Mathias Pedersen, Frederik Brandhof, Ruben Nygaard, Mikael Uhre, Razak Adebayo.

Indskiftninger:

66 min. Emil Zetterquist ind og Razak Adebayo ud.

73 min. Ayinde Lawal ind og Frederik Brandhof ud.

78 min. Oliver I Pedersen ind og Ruben Nygaard ud.