Lige kamp, men stort nederlag mod Vejle BK

Fodbold:

Efter en jævnbyrdig affære, hvor Skive-IK sad på spil og chancer inden pausen og Vejle gjorde det de sidste 45 minutter tabte Skive-IK desværre med 0-3 søndag eftermiddag på SPAR NORD ARENA.

Inden pausen havde Skive-IK massiv medvind og blandt andet derfor sad Skive-IK massivt på begivenhederne.

Både spillemæssigt og chancemæssigt så det i indledningen fornuftigt ud og Skive-IK skabte to, tre gode scoringsmuligheder i første halvleg som ret beset burde og skulle have givet os en smal pauseføring.

Desværre manglede Skive-IK på dagen den sidste skarphed og dygtighed. Mikael Uhre kom tættest på, da han kort inden teen bragede bolden på underkanten af overliggeren.

Det var møgærgerligt både for Uhre og resten af holdet og rigtig træls blev det kort efter, da gæsternes Thomas Mikkelsen knastørt ved bagerste stolpe headede den tidligere SIKèr Christian Sivebæks flotte indlæg i kassen til Vejle pauseføring på 0-1.

Efter pausen var Vejle klart bedst og via et par fine langskud øgede de til både 0-2 og 0-3 ved henholdsvis Simon Nagel og Kim Elgaard.

0-2 scoringen lukkede reelt kampen og Skive-IK formåede aldrig efter pausen at udfordre Vejlensernes mål.

Konklusionen var et rigtig ærgerligt nederlag efter en lige kamp, hvor Skive-IK ikke kendte deres besøgstid og hvor vi til gengæld fik en lektion i skarphed og kynisme fra et dygtigt og måske kommende Superligamandskab.

Kampfakta:
Skive IK – Vejle BK  0-3 (0-1)
44 min. 0-1 Thomas Mikkelsen
75 min. 0-2 Simon Nagel
83 min. 0-3 Kim Elgaard

Startopstilling: Daniel Krog, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, Mathias Pedersen, Mikkel Frankoch, Jesper Henriksen, Frederik Brandhof, Mikael Uhre, Emil Zetterquist.

Indskiftninger:
67 min. Jesper Henriksen ud og Musefiu Ashiru ind.
67 min. Frederik Brandhof ud og Oliver I Pedersen ind.
79 min. Mikkel Frankoch ud og Ruben Nygaard ind.   

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk