Kedelig spådom gik i opfyldelse mod Skive

Fodbold:

Den tidligere Skive-træner Joakim Mattson, der nu er cheftræner i Thisted, kan godt nedsætte sig som spåmand, når fodboldkarrieren er ovre.

Da han sammen med sin kollega, Skives cheftræner Kim Kristensen, deltog i en lille seance i Eniig-loungen på Spar Nord Arena inden lokalopgøret mellem Skive IK og Thisted FC spåede han, at Thisted ville vinde på et sejrsmål scoret i de afsluttende minutter.

Joakim Mattson fik desværre ret, for blot ét minut for den ordinære tids udløb scorede superfarlige Mikkel Agger til slutresultatet 2-1 i thyboernes favør. Igen et super ærgerligt resultat og igen et bevis på, at marginalerne aldrig går i den retfærdige retning.

Skive var spildominerende gennem det meste af kampen og havde flere store chancer til at afgøre kampen, men ikke mindst en flot indsats af Thisteds målmand Kevin Mendoza forhindrede, at Skive kunne hente sæsonens første sejr.

Foruden et aldeles ufortjent nederlag er Skive samtidig nærmest løbet ind i et skadesmareridt, idet to af de faste støtter, Christoffer Østergaard og Martin Thomsen begge måtte sidde udenfor med skader, og dertil kom, at målmanden Andreas Raahauge blev alvorlig skadet efter flot otte minutter og måtte erstattes af Emil Kobberup. Andreas fik beskadiget et ledbånd i den ene ankel, og han må formentlig sidde udenfor i flere kampe.

På det tidspunkt Andreas Raahauge blev skadet var Skive allerede kommet foran med 1-0 på en helflugter efter hjørnespark af Andreas Murbeck, men Emil Kobberup havde næppe rørt bolden mere end en enkelt gang, før Sonny Jakobsen scorede direkte på frispark.

I resten af 1. halvleg havde Skive overvægt i spillet og havde et par store chancer, som dog ikke blev udnyttet. Skive pressede voldsomt på for at sejrsmål i det meste af anden halvleg, og en overgang var der nærmest tale om powerplay foran Thisteds mål, men en feberredning af thyboernes målmand Kevin Mendoza på et kanonskud fra Frederik Brandhof, og et par store chancer blandt andet til Mathias Pedersen gik ikke Skives vej, og i stedet var det Thisteds måltyv Mikkel Agger, der et minut for den ordinære tids udløb scorede via overliggeren fra en halv snes meter en lidt uforsigtig clearing fra Ayinde Lawal.

Forinden var begge hold reduceret til 10 mand, da først Thisteds Jeff Mensah og siden Skive Mathias Pedersen blev sendt tidligt i bad efter to gule kort. Kampen var ikke brutalt spillet, men alligevel så dommer Michael Redder sig nødsaget til at uddele ikke færre end otte gule og to røde kort.

Skives startopstilling: Andreas Raahauge - Anders Hagelskjær, Magnus Riisgaard Jensen, Andreas Murbeck, Emil Søgaard - Ayinde Lawal, Mathias Pedersen, Frederik Brandhof - Mathias Bersang, Alexander Baun - Thomas Dalgaard.

Udskiftninger:
8. minut: Andreas Raahauge ud - Emil Kobberup ind
65. minut: Mathias Bersang ud - Oliver I. Pedersen ind
68. minut: Alexander Baun ud - Jesper Henriksen ind