Ingen point til Skive IK

Fodbold:

Efter det fantastiske comeback i kampen mod Vejle Boldklub, hvor Skive fik vendt 0-2 til 2-2 på en fantastisk slutspurt, håbede alle på, at nu var den dårlige vane - med at smide vigtige point væk i de sidste afgørende minutte - ovre, men desværre skete det igen!

Superliga-nedrykkerne Esbjerg fB torsdag gæstede Spar Nord Arena, og alt var dækket op til pointdeling, da der kun manglede knap to minutter af den ordinære spilletid. Så overraskede Esbjergs William Møller på mirakuløs vis alt og alle, da han med et forkølet hovedstød scorede sejrsmålet til 2-1 til vestjyderne.

Bolden sneg sig ind via indersiden af den ene opstander, og set udefra så det bestemt ud til, at Andreas Raahauge i Skive-målet havde bedømt bolden til at gå forbi målrammen.

Nu kunne Esbjerg-spillerne juble efter at have sikret sig den første sejr i fire kampe, mens en flok slukørede Skive-spillere kunne forlade banen, og fortsat se i tabellen at den første sejr endnu venter.

Skive havde ellers haft lejlighed til at juble tidligt i kampen, da Thomas Dalgaard efter 17 minutter bragte Skive foran 1-0, efter et fornemt forarbejde af Alexander Baun, men knap 10 minutter senere udlignede Esbjerg.

2. halvleg blev en affære, hvor der var chancer i begge ender, men efterhånden som stadionuret nærmede sig de 90 minutter, så det ud til at kampen ville ende 1-1.  Så kom det sene mål, der gav Esbjerg sejren, og cheftræner Kim Kristensen var da også alt andet end tilfreds efter opgøret.

- Vi spillede ikke en stor kamp, men når vi er så langt henne, og man også kan mærke at de er lidt rystede i øjeblikket, så er det jo åndssvagt, at vi ikke fik point med herfra. Det var en simpel opdækningsfejl, så det er ikke godt nok, siger Kristensen til bold.dk.

Han ærgrer sig især over netop den fejl, der førte til scoringen: - Man hæfter sig mest ved, at det er en opdækningsfejl, der koster et mål. Vi fik ellers set, at vi kunne skabe muligheder, når vi fik sat fire-fem afleveringer sammen, men vi var bare for dårlige i pasningsspillet - og havde for lidt bevægelse til, at det kunne lykkes. Vi havde talt om, at vi skulle slå indlæg så hurtigt vi kunne, men jeg tror ikke en gang vi havde tre indlæg i kampen. Det var ellers en af grundene til, at vi spillede med både Thomas Dalgaard og Jeppe Mogensen. Vi havde set, at Esbjerg har været sårbare på indlæg, og de få gange vi gjorde det, synes jeg også, det skabte usikkerhed, siger Kim Kristensen.