Henriksen og Santos forlænger

Fodbold:

Skive IK har tirsdag forlænget kontrakterne med Jesper Henriksen og Thomas Santos.

Jesper Henriksen var i sæsonens start gennem en skadesperiode, men spillede sig ind i startopstillingen mod slutningen af efterårssæsonen. Der er ingen tvivl om, at Jesper Henriksen vil være en værdifuld brik i bestræbelserne for at overleve i 1. division.

Jesper Henriksen har spillet en del sæsoner i barndomsklubben Skive IK, mens Thomas Santos først kom til klubben i sommer. Han har haft en del indhop i NordicBet-ligaen, men har også gjort det godt på Jyllandsserieholdet.  

Sportschef Rasmus Brandhof har tirsdag eftermiddag udsendt følgende pressemeddelelse om forlængelserne: ”Vi er glade for at kunne meddele, at vi i dag har lavet nye aftaler med Jesper Henriksen og Thomas Santos, som begge har forlænget frem til sommeren 2018. Jesper har været i klubben i en del år efterhånden, og er garant for hårdt arbejde. Det har været en stor prioritet at få lavet en ny aftale med Jesper, og det er vi glade for nu er lykkes.  Santos er en spændende ung spiller som kom til Skive IK i sommers fra at have spillet ungdomsfodbold i Silkeborg IF. Han har nu brugt det første halve år på at vænne sig til seniorfodbold og NordicBet ligaen, og vi forventer at han kommer nærmere startopstillingen det kommende halve år.”   

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk