Gerber; Marginalerne var ikke på vores side

Fodbold:

- Jeg synes, vi spillede en meget lige fodboldkamp, og jeg synes også, at vi faktisk har en lille smule overtag. Men vi fik ikke scoret på vores muligheder, og vi manglede noget skarphed defensivt.

- Men sådan er fodbold. Marginalerne tippede ikke over til vores fordel, siger cheftræner Anders Gerber efter nederlaget på 1-2 i søndagens udekamp mod Thisted.

Han så dog fremgang i forhold til sidste uges kamp.
- Der var mange ting, som vi gerne ville se, som vi også leverede. Det skal vi bygge videre på, og det er jeg også sikker på, at vi nok skal gøre. Jeg synes, vi så bedre ud fysisk, end vi gjorde mod Vendsyssel, men vi kan bygge på, siger cheftræneren til bold.dk.

Han erkender, at den øjeblikkelige situation i bunden af tabellen påvirker spillerne i truppen.

- Men vi har holdt fokus på det udtryk, vi skal have på banen, og jeg synes, der har været stor fremgang fra sidste gang til den her gang. Skive kom foran 1-0 allerede efter 8 minutter i Thisted, da Jesper Henriksen scorede, men der gik kun fem minutter inden Thisted fik udlignet på straffespark, målet sat ind af Sonny Jacobsen. Skive fik muligheden for at slå kontra få minutter senere, da Jesper Henriksen blev nedlagt i feltet, men desværre misbrugte Thomas Dalgaard det store tilbud, og han formåede tilmed at sende riposten langt over mål fra få meters afstand. Jeg gled måske en smule i afsættet til straffesparket, men riposten skulle altså være sat ind, siger en bundærgrelig Thomas Dalgaard efter kampen.

I stedet var det Thisted, der efter 21 minutter kunne bringe sig foran 2-1, og igen med Sonny Jacobsen i skarpretterens rolle efter at markeringerne var svigtet i Skives forsvar.

Resten af kampen formåede Skive at tilstille sig et utal af chancer, og evigt uheldige Thomas Dalgaard havde endnu en afslutning i anden halvleg på indersiden af den ene opstander, men desværre uden det udbytte, som kunne have skaffet værdifulde point på kontoen.

Skives startopstilling: Andreas Raahauge - Emil Søgaard, Andreas Murbeck, Magnus Jensen, Anders Hagelskjær - Martin Thomsen - Mathias Pedersen, Ayinde Lawal, - Jesper Henriksen , Mathias Besang - Thomas Dalgaard 

Udskiftninger:
65. min.: Mathias Bersang ud - Thomas Santos ind
72. min.: Jesper Henriksen ud - Andreas Kock ind
82. min.: Martin Thomsen ud - Jeppe Mogensen ind

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk