Generalprøven endte uden mål

Fodbold:

Fredag eftermiddag var Fredericia på besøg på træningsbanerne i Egeris. Det blev en kamp, hvor der blev testen for sidste gang inden tuneringsstarten på SparNord Arena på fredag kl. 19.00.

Der blev gået til vaflerne lige fra første fløjt og der var gang i de store tacklinger igennem hele kampen. Spillet vekslede lidt med et overtag til os, men ingen af holdene satsede det helt store og chancerne var nogenlunde ligeligt fordelt med 3-4 til Skive og 2 til Fredericia, så det blev ved 0-0

Skive fik afprøvet de fleste spillere, men måtte undvære Frederik Brandhof, som fik landsholdsdebut i Montenegro i tirsdags og brugte fredag som hjemrejsedag.

Skadeslisten bestod af Nicolas Bøgild, som dog forventes klar til på fredag, og målmand Mathias Rosenørn, der forventes ude i endnu ca. 3 uger.

Skives assistenttræner Michael Henriksen var godt fornøjet med at kampen forløb uden yderlige skader, selvom han syntes at en 1-0 sejr ville have været fortjent på baggrund af spillet. Han erkender dog at der ikke blev taget de store chancer af nogen af holdene, så det var ikke overraskende med slutresultatet 0-0. Michael Henriksen ser frem til hjemmekampen på fredag imod Vendsyssel,


Skive – Fredericia 0-0

Advarsler:
Fredericia: Patrick Bang, Christian Ege Nielsen
Skive: Ingen

Skive’s startopstilling:
Daniel Krogh, Mikkel Cramer, Jakob Andersen, Jens Berthel Askou, Mads Eriksen, Jesper Henriksen, John Dyring, Jeff Mensah, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen og Danilo Arrieta.

Skive’s udskiftninger:
45min. Jesper Nielsen afløser Jens Berthel Askou
60min. Victor Nielsen afløser Jakob Andersen
73min. Emil Zetterquist afløser John Dyring
73min. Ayinde Lawal afløser Kristian Nielsen
80min. Morten Virenfeldt afløser Jesper Henriksen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk