Fredag kl. 19.00 gælder det!

Fodbold:

SIK er klar til kampen fredag og sports- og talentchef Jesper Larsen udtaler: Når vi fredag aften spiller hjemme imod AC Horsens venter der vores unge mandskab en rigtig spændende udfordring.

Vi kommer op imod et hold med dygtige spillere på alle positioner og som i foråret virkelig har præsteret på et højt niveau.

Vi går ind til kampen med forventninger om, at det bliver en tæt og intens match, som rent fysisk kommer til at trække tænder ud.-Vi har sund respekt for gæsterne og går ydmyge til værks og er klar på at arbejde benhamrende hårdt fra start til slut.

Ingen tvivl om at Horsens i øjeblikket er rigtig gode, men rammer vi dagen og vinder vores kampe i kampen, så bliver vi en rigtig rigtig stor mundfuld for hele den gule fare.

Efter torsdagens træning udtages den endelige trup til kampen, men fast ligger det, at uanset opstilling og formation  kommer vi til at fremstå som et rigtig stærkt kollektiv.

Vi håber at rigtig mange Skibonitter møder op på SPAR NORD ARENA og giver den gas, som den måske kampafgørende tolvte mand.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk