Frankock solgt til Vendsyssel

Fodbold:

Skive IK kunne i dag, torsdag formiddag, melde ud at klubben har solgt Mikkel Frankoch til Vendsyssel FF.

- Vi græder med det ene øje, og smiler med det andet i dag. Vi er utrolig stolte over igen at have udviklet en spiller, som er blevet så interessant for en anden klub. Det beviser blot at Skive IK er godt sted for unge spillere at udvikle sig, og derved komme videre i deres karriere, siger sportschef Rasmus Brandhof. 

- Vi er naturligvis rigtig kede af at sige farvel til Mikkel. Han er først og fremmest en super seriøs sportsmand, og samtidig en helt utrolig behagelig fyr. Vi ønsker Mikkel alt mulig held og lykke i hans nye eventyr, skriver Skive Ik’s sportschef Rasmus Brandhof i en pressemeddelelse, der netop er blevet offentliggjort torsdag formiddag.

-Jeg har virkelig været glad for at være her i klubben, og sætter pris på de gode venskaber jeg har fået, samt at klubben har været med til at viderudvikle mig, siger Mikkel Frankock og forsætter: - Den her mulighed for at komme til Vendsyssel var for god til at sige nej til. Jeg glæder mig til nye udfordringer-

Mikkel tilføjer dog til sine nu forhenværende holdkammerater: Tak for alt.

Mikkel Frankock har spillet 45 kampe på Skive IK’s førstehold siden han kom til Skive fra FC Midtjyllands ungdomsafdeling. Mikkel spillede senest samtlige 90 minutter i sæsonpremieren mod Nykøbing FC.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk