Først og fremmest et kæmpe tak!

Fodbold:

Først og fremmest et kæmpe tak!, Siger Daniel Krog som fortsætter:

2014 har været et fantastisk år for vores allesammens Skive IK.

Danmarksrekord, suveræn oprykning, en flot placering her halvvejs igennem 1.division, og ikke mindst et fort af en hjemmebane er blot nogle af højdepunkterne i det år, som nu nærmer sig sin afslutning.

Fælles for alle ovenstående bedrifter er, at de alle er resultater af særdeles hårdt arbejde, og et utrolig stærkt sammenhold og samarbejde mellem alle de led, der binder Skive IK sammen.

En kæmpe tak skal lyde til alle sponsorer, der til hver eneste hjemmekamp har fyldt loungen op, skabt stemning på stadion, og derved støttet og hjulpet os spillere på vej, hver eneste gang  vi er trådt stolte ind på Spar Nord Arena, hvor man, efter i år, med rette kan synge ?for her regerer SIK!?.

Endvidere skal der lyde en kæmpe tak til tilhængere, interessenter og ikke mindst vores fans i Skive Sharks! I gør det fantastisk!
Det er en sand fornøjelse at stå i målet gennem 90 minutter, og høre jer synge, klappe og slå løs på trommen. Det løfter holdet, og er med til at give point i selv de kampe, hvor spillet ikke flyder.

Slutteligt i denne sammenhæng, vil jeg lige frembringe et af de bedste minder fra 2014. Vi er tilbage ved den 17.august, hvor vi er på besøg hos vores grønne ”venner” fra Viborg, og det eneste jeg kan sige er tak, for den opbakning den var OUTSTANDING!

Mit skifte til Skive IK tilbage i 2013 har været en fantastisk beslutning, og jeg har ikke fortrudt det på et eneste tidspunkt. Jeg er blevet en del af et hold fyldt med fantastiske mennesker, og selvom det til tider har været en mental hård kamp, da jeg har skulle kæmpe mig igennem en dårlig skulder og et brækket håndled, så er jeg utrolig taknemmelig for den tillid og støtte jeg har fået.

Skive IK har rykket mig på rigtig mange områder, og jeg vil gøre alt for at betale tilbage. I første omgang ved at være med til, at få Skive IK til at være de første, der overlever en historisk stærk 1.division med kun 12 hold.

Vi ses i 2015 til et yderst spændende forår, slutter Daniel  Krog

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk