Flot sejr til Skive-IK mod Næstved

Fodbold:

Efter en fremragende kollektiv indsats på udebane i Næstved torsdag eftermiddag vandt Skive-unge drenge en fremragende 3-1 sejr.

Målet til 1-0 blev sat ind efter blot otte minutters spil, da Mikael Uhre efter oplæg fra Jesper Henriksen havde sidste fod på en hurtig omstilling.

Musefiu Ashiru stod for 2-0 målet 10 minutter før tid, da han knastørt sparkede et indlæg i kassen efter oplæg fra Frederik Brandhof.

Næstved reducerede fire minutter tid til 2-1 før tid og skabte et kort øjeblik en lille smule spænding i opgøret.

Sejren kom dog aldrig i fare og i overtiden stod Razak Adebayo for scoringen til 3-1.

De 3 point i Næstved var velfortjente og kom kærkomment efter to uafgjorte resultater imod Lyngby og Silkeborg.

Eneste minus fra opgøret i Næstved var at, Ayinde Lawal kort inde i kampen på uheldig vis fik et spark i hovedet og måtte udgå. En tur på hospitalet var uundgåelig og de første meldinger går på 6 sting i hovedet samt en mulig hjernerystelse som konsekvens af uheldet.

Kampfakta:

Næstved - Skive IK  1-3 (0-1)
8 min.   0-1 Mikael Uhre
81 min. 0-2 Musefiu Ashiru
86 min. 1-2 Jesper Christiansen
90 min. 1-3 Razak Adebayo

Startopstilling: Daniel Krog, Andreas Albech, Rasmus Lauritsen, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mikkel Frankoch, Jesper Henriksen, Frederik Brandhof, Emil Zetterquist, Mikael Uhre.

Indskiftninger:
05 min. Mathias Pedersen ind og Ayinde Lawal ud.
75 min. Musefiu Ashiru ind og Jesper Henriksen ud.
75 min. Razak Adebayo ind og Emil Zetterquist ud.