Flot sejr i smilets by

Fodbold:

Lørdagens træningskamp på Risvangen imod Aarhus Fremad blev fra start til slut en super indsats fra Skives unge mandskab.

Slutresultatet på 5-1 var flot imod et godt kæmpende Aarhus-mandsskab, men endnu vigtigere var, at spillet begyndte at ligne de flotte takter fra efteråret.

Jeppe Mogensen åbnede scoringen tidligt i første halvleg med et rigtig angriber mål. Kort efter var Rasmus Lauritsen på pletten, inden Mogensen fordoblede med scoringen til 3-0. Aarhusianernes 3-1 reducering var en frisparksperle fra 35 meter. Jesper Henriksen gjorde det til 4-1 inden pausen - og i anden halvleg lukkede og slukkede Mathias Pedersen til slufacit på 5-1.

Cheftræner Kim Kristensen fortæller: "Vi havde kampen igennem chancer til flere kasser, men generelt var det en fejende flot præstation af samtlige gule spillere. Såvel defensivt som offensivt var det gennemført, og reelt havde Aarhus Fremad kampen igennem blot en enkelt stor chance."

Undervejs skiftede Skive-holdet syv mand og bedømt udfra kampen i Aarhus tegner det særdeles lovende frem imod sæsonstarten. Mange gode præstationer har bestemt givet cheftræner Kim Kristensen noget at gruble over, inden det går løs de sidste par uger inden sæsonåbneren i Vejle den 5. marts.

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk