Fantastiske SPAR NORD ARENA

Fodbold:

Fantastiske SPAR NORD ARENA


Publikum er rigtig blevet forkælet på hjemmebanen i 2014:
SPAR NORD ARENA har udviklet sig til et svært, næsten uindtageligt fort, hvor de fleste modstandere efter kampene har kørt skuffet derfra.
-2014 har budt på 15 turneringskampe samt en enkelt pokalkamp og resultaterne taler sit tydelige sprog: 10 sejre, 4 uafgjorte og blot 2 nederlag..............Det er simpelthen klasse og de fleste fodboldhold i Danmark er med garanti dybt misundelige på sådan en hjemmebane.


Sports- og talentchef Jesper Larsen udtaler således:

Årsagerne til de flotte resultater på SPAR NORD ARENA er mange; Dygtige spillere og kompetente folk omkring holdet er selvfølgelig en væsentlig faktor, men uden vores mange frivillige på stadion, som til hver hjemmekamp sørger for at det hele "spiller" udenfor banen kunne det slet ikke lade sig gøre.-Vores mange samarbejdspartnere og sponsorer bidrager forbilledligt, så hele foretagnet kan køre rundt. -Hjemmepublikummet på SPAR NORD ARENA er og bliver fantastiske og formår hver gang, at være den vigtige tolvte mand.
-Ikke at forglemme de top engagerede medlemmer fra Skive Sharks, hvis passion for SIK er sublim og smitter langt ind på banen.

Bestyrelsen, Spillertruppen og teamet omkring førsteholdet vil gerne sige tak for et fantastisk 2014 på SPAR NORD ARENA.
Vi glæder os allerede til den første kamp i 2015.-Den 13. marts, hvor vi hjemme tager imod Vendsyssel.
Sammen kan vi med garanti igen skabe de bedste forudsætninger for at SPAR NORD ARENA også i 2015 bliver et svært sted at være modstander slutter Sports- og talentchef Jesper Larsen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk