Et ”jubelår” går på held..

Fodbold:

Michael Henriksen gør status over 2014 og udtaler:

Fodboldåret 2014 er slut og som træner er det selvfølgelig en del af jobbet at gøre status på året der er gået. Der skal evalueres på såvel nogle fodboldfaglige aspekter, såvel som nogle menneskelige og personlige. Og her vil jeg gerne have lov at ønske de spillere, vi allerede nu har taget afsked med, rigtig meget held og lykke i deres videre færd. Mikael Uhre, Edafe Egbedi, Kasper Kempel og Anders Vestergaard har alle fire været en stor del af efterårets succes – det gælder både slaget gang på banen, men så sandelig også stunderne udenfor banen. Alle har bidraget til holdets succes og gjort at forårets udgangspunkt ser ud som det gør.

Da Jakob Michelsen tiltrådte jobbet som cheftræner lige inden sidste træningskamp mod Kolding IF i marts 2014 var målet klart. Det arbejde Claus Madsen og jeg havde startet skulle fuldføres og udmunde i oprykning til Nordic Bet Ligaen ved sommerens sæsonafslutning – og som sagt så gjort!

Med en margin på 22 point ned til 2. pladsen blev oprykning en helt suveræn kendsgerning, hvor året i 2. division bl.a. bød på en danmarksrekord for flest sejre i træk. Stor ros til ALLE som var med nede og vende for den helt igennem professionelle tilgang til livet i 2. division – der blev arbejdet stenhårdt og belønningen kom også i form at den suveræne oprykning.

For at være ærlig tror jeg ingen havde, turde håbe og tro på at vores tilbagevenden til Nordic Bet Ligaen skulle gå som den har gjort. Ikke at vi i truppen ikke har haft troen på egne evner, men mere det faktum, at Nordic Bet Ligaen aldrig på papiret har været stærkere end tilfældet er i denne sæson.

Set i det lys og det faktum, at vi i Skive IK ikke hører til blandt de økonomiske sværvægtere i rækken, gør bare præstationen endnu større. Bestyrelsen, spillerne, Jakob, Christine, Heinrich, Hardy, Morten, Knud, Jungle, Ronni, Christian og Jesper har ALLE arbejdet stenhårdt for at vi kunne rykke os som klub og hold og til jer alle (også dem jeg evt. har glemt) skal herfra lyde den største respekt! Det kan godt være vi ikke er Nordic Bet Ligaens største målt på økonomi, men på holdånd og gensidig respekt for hinandens opgaver, har vi bevist at vi sammen er næsten umulige at slå!

Igen i 2014 har jeg haft den store ære, at arbejde med nogle af klubbens største talenter i Skive IK´s U-trup - et arbejde jeg virkelig har nydt og sætter stor pris på. At være i en klub med en så stor talentmasse og opleve den udvikling som flere har gennemgået har for mig så absolut også været et højdepunkt. I SIK laver vi talentudvikling på ”vores måde” og jeg synes, at I alle er med til at bevise, at ”Skive er på vej”. Men den største buket af roser skal her sendes videre til alle de dygtige ungdomstrænere, som hver dag yder et kæmpe stykke arbejde med klubbens unge mennesker. I gør det godt - og I har min største respekt!

Sidst men på ingen måde mindst vil jeg gerne have lov at sige tak til hele klubbens livsnerve ? nemlig den store skare af sponsorer, som i den grad har været hovedårsagen til ?jubelåret 2014? ? da vi måtte en tur ned i 2. division viste i alle at vi i Skive kan løfte i flok.. I støttede op om projekt ?tilbagevenden til Nordic Bet Ligaen? og uden jer var det ikke lykkedes i første hug!

Ligeledes har Skive Sharks og andre venner af klubben været hovedårsagen til at Spar Nord Arena i hele 2014 har været et uindtageligt fort. I er og bliver fantastiske og uden jer, var der reelt ikke noget fodboldhold i Skive.

Mon ikke 2015 bliver et lige så fedt år at være en del af Skive IK! For der hersker ingen tvivl om at ”Skive er på vej”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk