Et frustrerende nederlag i Viborg til Skive IK

Fodbold:

- Det var virkelig et frustrerende nederlag til Viborg efter en kamp, hvor vi mere end spillede lige op med hjemmeholdet.

Sådan lyder det fra Skive IK’s cheftræner Kim Kristensen, efter at Skive-drengene måtte drage hjem fra lokalopgøret på Energi Viborg Arena med et nederlag på 2-3.

- Vi kommer foran i første halvleg og kommer virkelig godt ud efter pausen og får udlignet Viborgs føring til 2-2. I den første halve time af anden halvleg var det os, der sad på kampen, og så er dobbelt frustrerende at se modstanderne score sejrsmålet med cirka 10 minutter tilbage, siger Kim Kristensen.

Skive fik en ønskestart, da Thomas Dalgaard scorede til 1-0 på oplæg fra Alexander Baun, der løb næsten halv banehalvdel uden at blive væsentlig generet. Føringen holdt dog kun i knap fem minutter, inden den tidligere Skive-spiller Andreas Albers kunne få lov at stå forholdsvis umarkeret på et indlæg fra fløjen, og sende bolden i mål til 1-1.

Et kvarters tid senere kunne Andreas Albers score sit andet mål til Viborg-føring på 2-1, og igen var det på et indlæg fra fløjen, hvor Skives to backs havde fået deres at se til.

Efter pausen var det Skive, der kom ud med mest energi, og det var helt fortjent, at Mathias Pedersen efter ca. 70 minutters spil kunne bringe balance i regnskabet med et velplaceret langskud.

Martin Thomsen kunne have bragt Skive foran kort efter han var kommet på banen, men hans velplacerede frispark tæt ved den ene stolpe blive lige akkurat puffet forbi målet af Viborgs målmand, Walter Viitala.

Efter de to mål af Andreas Albers blev det endnu en tidligere Skive-spiller, Christian Sivebæk, der gjorde det slemme ved sin tidligere klub, da han en halv snes minutter før slutfløjtet udnyttede en ripost, efter at Andreas Raahauge havde præsteret en feberredning på målstregen.

Skive var dog tæt på endnu en udligning, da Jeppe Mogensen gik højt på Viborgs målmand ved et udspark med det resultat at Skive-spilleren ramte bolden, der sneg sig lige uden om den ene opstander.

- Vi havde bestemt ikke heldet med os i denne kamp, hvor vi sandsynligvis også blev snydt for et straffespark, siger Kim Kristensen, der fortæller, at han i oplægget havde gjort det klar for spillerne, at Viborg skulle holdes væk fra indlæg fra fløjene, men ikke desto mindre blev alle Viborgs tre mål scoret netop med indlæg fra fløjene.

- Nu må vi se frem mod den sindssyg vigtige kamp mod Fredericia på onsdag, og her skal der gerne komme en sejr på kontoen, siger Kim Kristensen.  

Skives startopstilling: Andreas Raahauge - Anders Hagelskjær, Christoffer Østergaard, Andreas Murbech, Emil Søgaard - Frederik Brandhof, Ayinde Lawal, Kaan Kairinen, Alexander Baun - Mathias Pedersen og Thomas Dalgaard.  

Udskiftninger:
72 min.: Kaan Kairinen ud - Martin Thomsen ind
75 min.: Thomas Dalgaard ud - Jeppe Mogensen ind
82. Min.: Mathias Pedersen ud - Mathias Bersang ind  

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk