Endnu en fin træningskamp for Skive-IK

Fodbold:

På en flot kampbane i Kjellerup spillede Skive-IK sommerens tredje træningskamp.

Igen var der modstand fra landets bedste række, da Silkeborg IF bød op til dans. "Grundet vi stadig har en del af de etablerede spillere ude stillede vi igen rigtig ungt op. Samtlige kampklare spillere fik værdifulde meter i benene, og generelt leverede vi en flot indsats." fortæller cheftræneren Kim Kristensen.

Specielt 1. halvleg var rigtig god, set fra Skives side, og i perioder gjorde de ondt på et ellers stærkt spillende Silkeborg-mandskab. SIF'erne kom desværre midtvejs i halvlegen foran efter en hjørnespark, hvor Dennis Flinta uhindret kunne heade bolden i mål. Udligningen kom kort efter, da Skive på en velafviklet hurtig omstilling afstraffede modspillerne ved Jeppe Mogensen med sidste fod.

I 2. halvleg satte Silkeborg sig mere på begivenhederne, og Skive havde svært ved at holde fast i bolden i længere sekvenser.

Kort før tid afgjorde Davit Skhirtladze kampen med scoringen til 2-1.

Generelt er der rigtig mange positive ting Skive kan tage med videre fra kampen. Holdet er fysisk, og konditionelt, på rette vej og cheftræner Kim Kristensen er da også tilfreds med opstarten indtil videre; "Spillerne skal have ros for at være kommet tilbage fra ferie i en god udgave. Konditionelt og fysisk ser det fornuftigt ud, og de kommende uger kommer vi til at fylde endnu mere på. Vi har desværre haft en del spillere udenfor de første par uger, men også på den front lysner det. Vi er rigtig, rigtig gode, når vi tør spille fodbold, og jeg glæder mig på træningsbanen hver eneste dag over, at arbejde med en gruppe unge drenge som hele tiden fylder på og vil fremad."

Næste testkamp er onsdag den 12. juli klokken 13.00, når Esbjerg kommer på besøg på bane 1 i Egeris.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk