Skive IK vil vælte Viborgs korthus

Fodbold:

Ingen havde regnet med at superliga-nedrykkerne, Viborg, ville ligge i bunden af NordicBet-ligaen efter de første seks kampe, og det betyder, at søndagens lokalopgør mellem Viborg og Skive bliver et regulært bundopgør.

- Vi vidste på forhånd, at vi ville få en hård sæson i NordicBet-ligaen, men jeg er overbevist om, at Viborg ikke havde regnet med, at skulle ligge under nedrykningsstregen efter de førse seks spillerunder, siger Skives cheftræner Kim Kristensen og forsætter:

- Viborg har en vanvittig god trup og spiller for spiller kan de holde et højt niveau, men jeg så i pokalkampen mod AaB torsdag, at når korthuset vælter for Viborg, bliver alle trukket med i faldet.

Det Kim Kristensen så i kampen mod AaB torsdag var at Viborg er et såret hold, og Skive IK skal udnytte den sårbarhed, når de går ind på Viborg Stadion på søndag. Kim Kristensen mener, at Viborg er alt for gode til at ligge i bunden af NordicBet-ligaen.

- Men Viborg har ligesom os måtte erkende, at der ingen gratis kampe er i denne liga, og at alle kan slå alle, siger Skives cheftræner.

På en god dag kan Skive IK vinde over alle hold i rækken, men til gengæld taber de til alle, hvis de ikke rammer niveauet.

Kim Kristensen ser frem til, at han næsten kan stille med den optimale trup:
- Mathias Bersang er klar efter en skade, der har holdt ham ude siden slutningen af marts, og han har trænet fuldt med den seneste uge. Jesper Henriksen er også kommet sig over sin lyskenskade, og endelig har Frederik Buur også meldt sig klar efter at have været ude et stykke tid.

Med fem kampe på 14 dage vil Kim Kristensen få brug for en meget bred trup: 
- Mod Viborg, Vendsyssel, Fredericia og FCK skal vi op mod klubber, der alle har et fuldtids-setup, og vi skal nok få brug for de fleste i vores brede trup, siger Kim Kristensen, der glæder sig til pokalbraget mod FCK, men indrømmer at han nok havde foretrukket Vejgaard i stedet for FCK set i lyset af det tætte og hårde program, der venter.

Nu gælder det først lokalopgøret mod Viborg på søndag, og her glæder Kim Kristensen sig over, at der formentlig kan ventes flere hundrede Skive-tilhængere på tilskuerpladserne til lokalopgøret.     

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk