Berthel stopper i skive IK

Fodbold:

Efter halvandet år i Skive IK stopper spillende assistenttræner Jens Berthel Askou ved kontraktudløb til udgangen af indeværende sæson.

Skive IK har været ekstremt glade for den professionalisme og dedikation Berthel har udvist fra dag et til at ville rykke klubben og kulturen. Samtidigt har Skive IK dog erkendt at de i SIK fremover ikke kan opfylde Berthels ambitioner. Han har både som spiller og træner sat et markant aftryk i SIK og blev ved forgangne generelforsamling fortjent kåret til årets spiller 2015 i klubben.

Da Skive IK i Januar 2015 hentede Berthel til klubben var det med ønske om, at drage nytte af hans store erfaring som spiller samt lade os inspirere og påvirke af hans sult og drive som ny ung træner.

Berthel har til fulde levet op til deres forventninger og har - samtidigt med at leveret et højt og stabilt niveau på banen været en profil i 1.division - vist et stort potentiale gennem hans store fodboldmæssige indsigt samt stærke lederegenskaber.

Skive IK takker Berthel for samarbejdet og ønsker al mulig held og lykke fremover. "Vi spår ham en lys og stor fremtid i trænergerningen, når støvlerne på et eller andet tidspunkt lægges på hylden."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk