SIK anføreren har ordet

Fodbold:

Året der gik set med de ældste og eneste briller i SIK-truppen:

Det første ord der lige rammer mig er stolthed. Stolt over at have været en del af SIK i 2014, og selvom jeg 1000 gange har fået spørgsmålet om jeg ikke fortryder jeg skiftede tilbage fra Hobro til Skive, så har mit svar altid været det samme, jeg ville hellere hjælpe min klub, i min by op i 1.div frem for at kunne have været med til at spille superliga i Hobro. Og jeg fortryder ikke et sekund at jeg spiller hjemme hvor jeg hører til, og håber jeg kommer til at gøre det i mange år fremover også!

Jeg er stolt over at være SIK spiller, og privilegeret at være anføre for en flok meget dedikeret gruppe af fantastiske mennesker, som hver dag arbejder det hårdeste de kan for at kunne præstere på højst mulige niveau i weekenderne, i gør det sku godt venner skal i lige vide!

Jeg kunne nævne flere store individuelle præstationer, men det ville tage for lang tid at skulle igennem dem, så jeg ?nøjes? med at sige at vi som hold, som fællesskab og som en enhed har arbejdet på højeste klinge igennem hele 2014, og jeg håber at ALLE i SIK har nydt og følt en stolthed over af at være SIK?er og resultaterne dette kalender år har løftet SIK ånden igen, efter den skuffende nedrykning sidste sommer!

Men jeg håber og tror på den nedrykning var start skuddet på et nyt opsving i SIK?s historie, og at fremtiden vil bringe endnu flere positive ting med sig, og hvis alle i og omkring klubben fortsætter med at bakke om omkring ikke kun 1.holdet, men SIK som en helhed så kan vi nå rigtig langt både som klub og by. Vi har på håndbold siden jo været privilegeret af at kunne/kan gå i hallen til bold på 1 klasse, det kunne jo være sjovt at tilbyde Skive by, bold på 1.klasse på græsplænen også, men lad os nu lige gøre arbejdet færdigt med overlevelsen først, så kan vi snakke Superliga når den tid kommer.

En hurtig overstået forårs sæson i 2.div, hvor oprykningen aldrig kom i fare, dertil var vi for stabile i forhold til Rishøj.

Så det mest opsigtsvækkende og overraskende i foråret var vel at vi måtte skifte Cheftræner 2 uger før sæson starten, heldigvis kunne Claus blive som en del af trænerteamet som var med til at sikre oprykningen, og man finder velsagtens ikke en træner i Verden med et flottere CV end Claus, 13 sejre og 2 uafgjorte i 15 kampe som cheftræner, det sku meget godt gået.

Der var stor udskiftning i truppen i sommerpausen mange rigtige gode gutter forlod os heldigvis kom der masser af ligeså ind!

Vores mest profileret spiller i Anders Hostrup, tog til Fredericia og efterlod et gabende hul med sine mange mål i sidste sæson, og mens alle, incl jeg selv, gik og ventede på at der blev hentet en ny bomber ind i samme kaliber som Anders, så blev det lidt andre typer der blev hentet, i Anders Vestergaard og Michael Uhre, og begge har bidraget, ikke med så mange mål som Hostrup men i har begge om nogen været med til at gøre jeres holdkammerater bedre, og det sætter jeg kæmpe pris på, både på og uden for banen, og herfra skal i begge lige have et stort tak for jeres arbejde i efteråret og håber jer alt det bedste i fremtiden!

Så nu kan snakken igen starte om der bliver hentet en målscorer ind, eller om B1 og B2, i Bøgild og Mikkel i foråret også skal være de bedste bud på en topscorer i denne sæson!

Vi er gået igennem efteråret med selvtillid, energi og vilje til at arbejde som en enhed, og det har kastet 23 gode point af sig og en placering som nummer 6, hvilket må siges at være godkendt, jeg hæfter mig mest ved at vi på intet tidspunkt har været uden mulighed for at få point, og bortset fra de første 45 min i den første kamp mod HB Køge, hvor vi blevet blæst ud i egne have, så har vi været med i alle 90 min i alle kampe og det er en præstation i sig selv. Målet er stadig overlevelse i denne sæson det skal vi lige huske på, og klarer vi den, så er det i min optik en større præstation end vores 4 plads for få år siden.

 
Vigtigst af alt skal der lyde en kæmpe tak til vores fantastiske tilskuer og sponsere på Skive Stadion, sort på hvidt, uden jer var vi her ikke. Og jeg håber inderligt at i føler vi giver jer noget igen for jeres fantastiske støtte, dette fine år i SIK er ligeså meget jeres fortjeneste som det er vores, så et kæmpe tak for jeres ukuelige støtte skal der lyde fra hele spillertruppen! Jeg håber vi i foråret kan give jer en masse gode oplevelser og at vi i fællesskab kan skubbe SIK et skridt videre i den rigtige retning.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk