5-0 over Vendsyssel!

Fodbold:

Grillen var tændt, øllene kolde og de ca. 100 fremmødte tilskuere fik masser af underholdning, da vi på vores lækre opvisningsbane i Egeris lørdag vandt 5-0 over Vendsyssel i sommerens anden træningskamp.

 

At Vendsyssel har et godt og rutineret divisionshold ved alle og derfor var det ekstra opløftende, at vores unge drenge på alle fronter matchede de stærke Vendelboer.

1-0 scoringen faldt efter hjørnespark, hvor Andreas Albech viste målnæse og ved bagerste stolpe kunne prikke læderet i kassen.

Inden pausen blev det 2-0, da Razak på rigtig angribervis fladt udplacerede Jesper Christiansensen i Vendsyssel-målet.

Pausen blev brugt på lidt indskiftninger, men uden at vi på nogen måde faldt i kadance.

3-0 målet blev sat flot ind af indskiftede Michael Uhre.

4 og 5- 0 scoringerne blev sat ind af den lokale ungdomsspiller Andreas Kock.-Optakten til begge kasser var i særklasse og unge Kocks afslutninger fejlede bestemt heller ikke noget.

Konklusionen var en rigtig fin træningskamp, hvor samtlige kampklare spillere fik flere værdifulde meter i benene og rigtig mange spillere viste gode takter.

Vi holdt nullet imod en rigtig stærk modstander, skabte mange chancer, brændte sågar undervejs et straffespark, fremstod kampen igennem som en solid enhed og bakkede op om i hinanden fra start til slut.

Vi har stadig rigtig mange ting at arbejde med, men fysisk er vi på rette vej og allerede nu glæder vi os til næste og dermed sommerens sidste træningskamp, som spilles på fredag i Horsens imod endnu et klassemandskab.

 Kampfakta:

Skive IK - Vendsyssel FF

1-0 Andreas Albech

2-0 Razak

3-0 Michael Uhre

4-0 Andreas Kock

5-0 Andreas Kock

 

Startopstilling 1. halvleg:

Henrik Lindhard, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, John Dyring, Mikkel Frankoch, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Thiago, Razak.

I pausen kom Jesper Nielsen og Michael Uhre ind istedet for Razak og Andreas Albech.

Renato, Emil Zetterquist, Andreas Kock og Musefiu blev ligeledes skiftet ind i kampen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk