3 spillere fik blomster

Fodbold:

I forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp var der blomster til 3 herrer`fra førsteholdet som alle havde sidste kamp på SPAR NORD ARENA i denne omgang.

Et kæmpe tak til Jakob Michelsen som de seneste par sæsoner som cheftræner har været på en fantastisk rejse med Skive IK.-Jakob`s engagement, dedikerede arbejde og holdets flotte resultater fortæller historien om en klub og træner som har været det perfekte match.

Danilo Arrieta kom til klubben i vinters efter nogle skuffende sæsoner hos vores naboer i Viborg FF.

Den lille fodboldtryllekunstner har kun været et kort tid i Skive IK, men har på rekordtid taget alle i- og omkring med storm.-Tak til "Chile" for mange gode oplevelser i den gule trøje-Danilo skifter efter ferien til Lyngby.

Kristian Nielsen spillede ligeledes sidste hjemmekamp i denne omgang.-16 år er det blevet til i den gule trøje for den altid loyale og sympatiske Morsingbo.

Kært barn har mange øgenavne og Kristian "Krølle", "Lunge" Nielsen har været en kulturbærer, en vinder og et fantastisk aktiv for Skive IK igennem alle årene.

Der har været både op- og nedture de seneste mange år i Skive IK.-Kristian har været med på hele rejsen og er der en`der har været dedikeret, trofast og loyal hele vejen er det Krølle.

Tiden er til, at "Lunge" efter sommerferien vil fokusere mere på sin civile karriere og familie.-Alt mulig held og lykke til Kristian klubmanden Nielsen. 

 

 

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk