3-0 nederlag på Sjælland

Fodbold:

Der var ikke noget, som indikerede et klart nederlag efter den første halve times spil, imod HB-Køge i søndagens udekamp.

SIK sad på begivenhederne, og på alle parametre var de det bedste hold på banen. Specielt det faktum, at SIK løb mere end HB-Køge, og vandt duellerne, samt de fleste andenboldene gjorde, at de dominerede kampen.

Men så må der bare konstatere, at mål ændrer fodboldkampe; Efter 32 minutters spil kom hjemmeholdet i gang. ”Sjællænderne fik tilkendt, i øvrigt hvad der lignede et forkert dømt frispark og fra 20 meter krøllede hærfuglenes Kristian Andersen bolden flot op i det ene målhjørne”, fortælles der fra Skive-IK.

Scoringen gjorde at HB-Køge fik bedre fat, og i den resterende del af halvlegen blev det en mere jævnbyrdig affære.

Kort inde i 2. halvleg blev det til 2-0, og igen var det meget svært at være enig med dommertrioen set fra SIKs side. "Det lignede unægtelig at hele 2 HB-Køge spillere stod i off-side position, da et langskud fra hjemmeholdet ramte vores overligger. Riposten blev sikkert sat i kassen af en af de to spillere som stod off-side", kommer det fra SIK.

Efter 2-0 målet var der kun et hold på banen, og selvom SIK kæmpede efter bedste evne var HB-Køge markant dominerende kampen ud.

3-0 målet blev sat ind af Marc Roschester, og faldt efter 65 minutters spil.

Søndag kl. 13.00 (bemærk tidspunktet) på SPAR NORD ARENA spiller SIK igen, når formstærke FC Roskilde kommer på besøg.

Kampfakta:
HB-Køge – Skive IK

32 min. 1-0 Kristian Andersen
55 min. 2-0 Lee Rochester
65 min. 3-0 Marc Rochester

Startopstilling: Daniel Krog, Emil Søgaard, Mads Eriksen, Rasmus Lauritsen, Simon Sterring, Mathias Pedersen, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Oliver I Pedersen, Jeppe Mogensen, Andreas Kock.

Indskiftninger:
60 min. Magnus Jensen ind og Oliver I P ud.
74 min. Rasmus Larsen ind og Jeppe Mogensen ud.
80 min. Jeppe Bjerregaard ind og Andreas Kock ud.