2-1 sejr til SIK mod Vendsyssel FF

Fodbold:

At hårdt arbejde belønner sig blev endnu engang bevist søndag eftermiddag, da SIK hjemme på SPAR NORD Arena i en mandfolkedyst sled og slæbte en 2-1 gevinst hjem mod Vendsyssel FF.

På en svær bane, hvor en strid blæst på langs ikke gjorde forholdene nemmere for de to mandskaber, skulle der gå godt femogtyve minutter før den første egentlige målchance opstod. Men denne blev så til gengæld omsat til scoring. Ved bagerste stolpe var topscorer Mikael Uhre kvik og kom lige netop før en fremstormende Vendsyssel-keeper og headede føringsmålet ind.

Efter scoringen pressede gæsterne på for en udligning, og i et par tilfælde var vendelboerne meget tæt på udligningen. Tættest på var Hallur Hansson med syv minutter til pausen, men debutterende Mikkel Kobberup, der vogtede målet i Daniel Krogs skadesfravær, hev en kæmperedning ud af ærmet. I den anden ende fik Mikkel Frankoch i halvlegens sidste sekunder muligheden, men hovedstødet gik over mål.

Straks efter pausen satte Vendsyssel de gule under pres og i modvinden blev presset ned mod Kobberup og resten af SIK-holdet større og større. Udligningen kom efter tyve minutters spil. Efter lidt ping-pong i feltet endte bolden hos gæsternes Rene Joensen, der let kunne sætte udligningen ind.

Efter udligningen fortsatte gæsternes pres. Men Skive-defensiven var stærk, og når det for alvor brændte på, var Emil Kobberup en sikker sidste skanse. Gæsternes pres gav de gule mulighederne på kontra. Men det blev en fejl af gæsternes Mads Greve, der blev indledningen til sejsmålet. Helt upresset nærmest faldt Greve over bolden. Emil Zetterquist var hurtigst over den løse bold og satte afsted ned mod Jesper Christiansen i gæsternes mål. Hallur Hansson fik blokeret Zetterquists afslutning, men blot for at se bolden ende hos Mikkel Cramer, som hårdt presset fik listet scoringen ind.

Efter føringsmålet lettede presset på Skive-defensiven og i slutminutterne kunne og burde hjemmeholdet efter en kontra have udbygget føringen. Men de gule måtte ”nøjes” med en 2-1 gevinst, der ikke var helt i overensstemmelse med spil og målchancer.

Næste udfordring for Skive’erne er en tur til Sjælland og et møde med HB Køge.

Kampfakta:
Skive IK – Vendsyssel FF 2–1 (1-0)

Målscorere:
26. min. 1-0 Mikael Uhre
64. min. 1-1 Rene Joensen
73. min. 2-1 Mikkel Cramer

Startopstilling: Emil Kobberup, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Rasmus Lauritsen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, Mikkel Frankoch, Jesper Henriksen, Frederik Brandhof, Emil Zetterquist, Mikael Uhre

Udskiftninger:
70. min.  Musefio Ashiru afløser Jesper Henriksen
70. min.  Oliver I. Pedersen afløser Frederik Brandhof
80. min. Jacob Andersen afløser Andreas Albech

Advarsler:
Skive: Mikkel Frankoch, Emil Zetterquist
Vendsyssel: ingen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk