Virksund Camping laver fælles fremstød med lokale attraktioner

Ferie og rejse:

Ejeren af Virksund Camping, Hans Korsgaard, er initiativtager til en fordelsordning, som er iværksat sammen med ti lokale turist-attraktioner i henholdsvis Salling og Limjordslandet. Dette sker i et forsøg på at øge besøgstallet.

Ordningen er enkel; samtidig med indlogering på campingpladsen får man et såkaldt bomkort udleveret. Dette sikrer fri ud- og indkørsel til selve campingpladsen. Samme bomkort giver desuden et nedslag i entreen til i alt ti lokale attraktioner, når bomkortet vises på attraktionerne. Man får også en folder med rabatmærker til alle attraktionerne.

Der er penge at spare

Det hele er skitseret i en folder, som Virksund Camping har udgivet. Her er detailbeskrivelse af fire ture rundt i 'Jeppe Aakjærs bagland', og børnefamilier kan spare flere hundrede kroner i entreer til ti nærtliggende attraktioner.
Her er naturligvis Aakjærs ”Jenle” med. Samt Kongenshus Mindepark, Daugbjerg Kalkgruber, Hjerl Hede, KCL badeland i Skivehallerne, Danmarks Cykelmuseum, Hobro Mini Zoo, Verdenskortet i Klejtrup, Bowl & Fun, Nørreris Put & Take, og Hjarbærk Fjord Golf Center.

- Jeg har fortrinsvis de lidt mindre attraktioner med. Vi, og de, har ikke de store markedsføringsbudgetter, og det er mit håb, at vi ved at løfte i fællesskab kan gavne hinandens besøgstal. Som bekendt lever vi af de penge vi tjener, og konkurrencen er hård, siger Hans Korsgaard.

De fire turforslag tager de besøgende gennem de mange skønne egne, som Korsgaard betegner som ”Vandkantsdanmark”.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk