Turist nær ved Nordpolen

Ferie og rejse:

Den norske ø-gruppe Svalbard er noget af det tætteste man kan komme på Nordpolen som almindelig turist. Et seksdages adventure-cruise med Hurtigrutens polarskib, MS Nordstjernen, er en af nyhederne i årets katalog fra Norsk Rejsebureau.

Det er sidste stop inden Nordpolen. Den lille ø-gruppe Svalbard ligger tæt på 80. nordlige breddegrad, længere mod nord end Alaska, Sibirien og det meste af Grønland. Med kun lidt over 1.000 km til Nordpolen kommer man ikke tættere på verdens top som almindelig turist.

Denne sommer præsenterer Norsk Rejsebureau en naturoplevelse ud over det sædvanlige i samarbejde med Hurtigruten. Polarskibet MS Nordstjernen er bygget i 1956 og renoveret i 2000 og 2013.

I en aura af original, maritim atmosfære med smukke trædæk og træpaneler tager skibet sine gæster med på en ekspeditionsrejse i de arktiske farvande langs nordvestkysten af Svalbards største ø, Spitsbergen. Svalbardturene sejler med to afgange om ugen hele sommeren.

”Det er en eventyrlig naturrejse med isbjørne, hvaler, imponerende isbræer, smukke fjorde og den enestående midnatssol. Hvis vejret er til det, krydser man 80 grader nord ind i det nordlige ishav. Det er en oplevelse, der brænder sig fast på nethinden,” fortæller rejsekonsulent Susanne Frimand, der selv har besøgt Svalbard om bord på MS Fram.

Norsk Rejsebureau har oplevet en stigende interesse for unikke naturoplevelser. I forvejen samarbejder rejsebureauet med Hurtigruten, der kendes for at være ’Verdens Smukkeste Sørejse”’ langs Norges kyst fra Bergen til Nordkap.

På programmet er også længere explorer-rejser til både Grønland og endda Antarktis, men med MS Nordstjernen får gæsterne en intens og koncentreret oplevelse af det utrolige naturområde ved en af verdens nordligste øgrupper.

”Det er en god tilføjelse til resten af vores sommerprogram, der rækker lige fra hotelferier og endnu flere kør-selv fjordture i hele Norge, til de smukke sejladser og cruises langs Norges kyst,” siger Christian Willumsen, marketing - & produktionsmanager hos Norsk Rejsebureau.

Der er mere information om årets rejseprogram i det nye sommerkatalog og på www.norskrejsebureau.dk.

Norsk Rejsebureau er Danmarks ældste rejsebureau, der siden 1909 har formidlet rejser og ferieoplevelser til Norge. Vores lange historie og erfaring smitter af på den enkelte medarbejder, der arbejder engageret på at tilbyde vores gæster den bedste ferieoplevelse i det Norge, vi elsker.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk